Hoppa till verktygsfältet

Att lära känna sig själv

Era frågor kommer besvaras men det tar mer energi än vad jag hade, men det är fritt fram att ställa en fråga om ni vill, de kommer besvaras i enskilt inlägg. Inlägget med frågorna har jag fäst överst på bloggen.

Jag var hos psykologen idag, det har varit ett tufft halvår, verkligen. Jag tror inte att det någonsin går att förbereda sig för hur sjukt jobbigt det skulle bli. Det känns lite konstigt att traumabehandlingen snart är över men samtidigt en lättnad.

Så hur känns det? En typisk fråga av psykiatrin i alla år men så sjukt olika många svar. Behandlingen har gett mig mer än jag trodde och jag känner mig själv på ett annat sätt, en lättnad men så mycket jobb kvar. En resa som är intressant men samtidigt väldigt skrämmande.

3 tankar på “Att lära känna sig själv”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: