Hoppa till verktygsfältet

29. Äntligen!

Äntligen kom regnet igår eftermiddag, samt kväll och även lite åska runtomkring. Man kände att man verkligen kunde andas igen och öppnade fönster för att få ut mycket av värmen.

För visst, det har visat runt trettio grader i lägenheten och fläktarna gått dygnet runt, nästan. Men fläktarna cirkulerar bara runt luften men det är bättre än ingen. Men kanske en mindre AC hade varit något? Har du provat någon sort? Erfarenheter?

På bilden har Puzzel och jag precis varit ute i störtskuren. Ta hand om er!

6 tankar på “29. Äntligen!”

  1. Visst är det svalare nu men här sitter värmen kvar i huset. Vi har en AC och det är alldeles ljuvligt. Vi brukar kyla ner sovrummet till 18 grader och sedan stänger vi av den. Vår hörs för mycket för att jag ska kunna sova med den på men det finns säkert bättre modeller nu. En av våra bästa investeringar kan jag säga och den har hängt med i drygt tio år! Räddat nattsömnen många gånger…

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: