Hoppa till verktygsfältet

5. Men alla andra dagar ska jag leva

”Jag är inte rädd för döden men jag har respekt för den. Jag tror inte på att en ängel som sträcker fram sin hand och hjälper en över vid livets slutskede.

Däremot tror jag att det kan vara en tröst att tänka så men när jag har snuddat övergången så har det bara varit mörkt. Den tolkningen kan tydas som man vill men jag tror inte vi vet förrän vi är döda och inte kan berätta för någon annan.

Men jag är inte rädd för döden för den är okänd och jag tycker det ointressanta är spännande och lockande. Det man inte kan ta på, det psykologiska och all min erfarenhet av livet så kan inte mycket mera skrämma mig numera.

Även om jag inte är rädd för döden så vet jag idag att jag inte längre söker upp den. Den kommer ändå komma till mig en dag och då kommer jag få utförska den. En dag ska jag dö men alla andra ska jag leva”

4 tankar på “5. Men alla andra dagar ska jag leva”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också