Hoppa till verktygsfältet

4. Fem timmars terapi i veckan ibland

Jag har glidit ifrån bloggen lite grann den senaste tiden men tror nog att det har mycket med att jag är ute och letar. För jag har insett att jag funnit mig själv lite mer nu i ett mer normalt fungerande liv men det är tufft. Just nu går jag i traumaterapi två gånger i veckan samt träffar min ”gamla” samtalsterapeut fortfarande så det är tre dagar i veckan som behandling pågår. Jag beundrar er som jobbar heltid, tar hand om hus, djur eller barn. Hur får n i det att gå ihop egentligen?

Men på något sätt klarar ni av det som jag också klarar av mitt liv, det är inte rakt och kanske är det betydligt krokigare än vad jag någonsin kommer att kunna förstå. Men jag har faktiskt mer och mer funnit mig själv men hur det gick eller går till vet jag inte. Det enda jag vet just nu är jag lever och jag faktiskt kan stundvis känna mig tacksam för det.

3 tankar på “4. Fem timmars terapi i veckan ibland”

  1. Ja vägen är ibland lite krokig, men du har klamrat dig fast och det är jag evigt tacksam för❤️

    Svara
  2. Då har du kommit en bra bit på din väg ❤ Livet är tyvärr ingen raksträcka och så är det nog inte för någon. Sedan behöver det inte vara hur många kurvor som helst…

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också