Hoppa till verktygsfältet

2. Ovissheten tär på mig

Jag är så less på allt med corona, det är så frustrerande men vi kan inte göra så mycket annat än att följa rekommendationerna från myndigheterna och hålla ut.

Igår blev samma möte som skulle varit förra veckan också inställt. Min terapeut är sjuk, jag hoppas att det inte är något allvarligt men det kommer så olägligt och jag blir så nojig över sommaren eftersom den skulle diskuteras på mötet.

Jag får hoppas att allt ordnar sig men jag blir så orolig att inte veta men dessvärre är det så för oss flesta just nu.

Hoppas att ni håller er friska och krya och ta hand om er och varandra men med avstånd!

7 tankar på “2. Ovissheten tär på mig”

  1. Ja vi alla är less på Corona och det är som du säger att det vi kan göra är att följa rekommendationerna.

    Svara
  2. Ja nu är man verkligen superless på Corona med allt vad den innebär. Nuförtiden är det så mycket som är ovisst, och man vet inte när saker blir ”som vanligt” igen. Men jag håller tummarna att du uthärdar ovissheten, att du håller dig frisk, och att saker återgår till att bli som vanligt snart igen. Ha det så bra du kan❤️

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också