Hoppa till verktygsfältet

Gör ett unikt knivställ

Jag älskar kreativitet, att få idéer och använda mina händer. Jag vet inte vad hag skulle göra utan dem för faktum är att mina armar har varit så skadade, infekterade att läkarna ibland oroade sig för att jag skulle förlora dem om jag inte slutade självskada men nog om det, här kommer steg för steg tips. Istället för linfrön kan du använda spagetti/ris eller andra fröer, det är din fantasi som får komma fram.


Denna låda lät jag ta ur ”lådfacken” och ställde den på högkant.


Sedan skar jag ut frigolit så det passar i botten i båda facken. Frigoliten används som skydd för knivarnas spets. Jag rekommenderar att limma fast frigoliten då knivarna kan fastna i frigoliten och det finns en risk att den följer med upp samt all linfrö ramlar ur, i mitt fall ett kilo. Det vill vi nog alla undvika. Jag använde limpistol då jag anser det är mest hållbart. Resultatet? Jag är iallafall nöjd!


blogg

6 tankar på “Gör ett unikt knivställ”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: