Hoppa till verktygsfältet

Och då är vi där igen…

Det stinker avlopp något så vedervärdigt trots att toaletterna är stängda, så ändå luktar det ut i korridoren.

Städerskan kommer två gånger per dag och städar just toaletterna och tur är väl det, antar jag. Men hur kan personalen låta det vara så på patienttoaletterna. Samt är det svarta prickar emellan kaklet, någon sade att det var mögel men något är det iallafall.

Jag ville inte ha min lunch idag och när jag kom ut cirka tjugo över så var matvagnen redan påväg ner trots att den ska stå framme till halv ett. När jag satte mig hos två medpatienter för att småprata lite så berättade en av dem att de nästan bokstavligen slet brickan ifrån dem men de var inte färdiga. Men det i plast fick de behålla då efterrätten var i dem.

Jag vet att det är många incidenter att tallrikarna blir måltavla för en självskadepatient men vad hände med lung och ro?

6 tankar på “Och då är vi där igen…”

 1. Så jobbigt med avloppsstanken. Förmodligen räcker det inte att städa toaletterna utan hela systemet behöver spolas. Ytligt möbel i badrum blir gärna som svarta prickar så det kan nog stämma.

  Självklart så ska man ha rätt till matro och ingen ska slita iväg brickorna. Då är det väl bättre att använda plast till allt.

  Ha det så bra som det bara går och var rädd om dig!

  Svara
   • Det är väl det minsta man kan begära. Tyvärr är det nog inte ovanligt med sunkiga lokaler. BB i stora staden var rena katastrofen på slutet men sedan några år tillbaka har de nya lokaler. På tiden minst sagt.

    Svara
 2. Usch det låter riktigt äckligt med den där stanken av avlopp och mögel. Jag låg inlagd på en riktigt snuskig – ja faktiskt vidrig – infektionsklinik för längesen, och den är lyckligtvis inte i användning längre.
  Jag tycker att det är en självklarhet att man ska få äta i lugn och ro, men har konstaterat att långt ifrån alla tycker det :/

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: