Det stinker avlopp något så vedervärdigt trots att toaletterna är stängda, så ändå luktar det ut i korridoren.

Städerskan kommer två gånger per dag och städar just toaletterna och tur är väl det, antar jag. Men hur kan personalen låta det vara så på patienttoaletterna. Samt är det svarta prickar emellan kaklet, någon sade att det var mögel men något är det iallafall.

Jag ville inte ha min lunch idag och när jag kom ut cirka tjugo över så var matvagnen redan påväg ner trots att den ska stå framme till halv ett. När jag satte mig hos två medpatienter för att småprata lite så berättade en av dem att de nästan bokstavligen slet brickan ifrån dem men de var inte färdiga. Men det i plast fick de behålla då efterrätten var i dem.

Jag vet att det är många incidenter att tallrikarna blir måltavla för en självskadepatient men vad hände med lung och ro?