Hoppa till verktygsfältet

Stark Jävla Kritik Mot Slutenvården

Personal som käftar emot patienter, patienter som bältas och även patienter som får starka mediciner genom sprutor. Promenader som ställs in och patienter som inte har extra tillsyn glöms nästan bort.

Patienter som vårdas över ett halvår som inte blir bättre och det finns faktiskt patienter som varit för länge och istället blivit hospitaliserade. Patienter som försöker svälta sig, hänga sig, skära sig eller tar intoxer. En del blir så allvarligt att det behövs somatisk vård.

Patienter som lurar personalen att de tar sin medicin men istället samlar på dem för antingen ta en överdos eller bara slänga tabletterna som kan vara livsnödvändiga.

Personal hävdar att patienterna inte får vara själva på avdelningen men i regel finns det ingen ute på morgonrapporten vid 7:00 och 7:30.

Jag vet att detta är otroligt skarp kritik till den avdelning som jag själv är inlagd på men den mörka sanningen är som den är.

8 tankar på “Stark Jävla Kritik Mot Slutenvården”

 1. Ja, det är skarp kritik men samtidigt så måste sanningen fram och man måste våga lyfta frågan. Gör man inte det kan det aldrig bli någon förändring. Just inom slutenvården är det extra viktigt.

  Ha det så bra som det går!

  Svara
 2. Det är fruktansvärt att dessa missförhållanden får fortgå, för det görs ju även avslöjanden i dokumentära tv-program som garanterat når alla ansvariga. Det verkar finnas en likgiltighet hos makthavarna i ”humanitära” Sverige för hur människor behandlas inom vissa delar av vården och den sociala omsorgen. Ju svårare människor har att stå upp för sig själva, desto värre blir dom behandlade och ignorerade. Det är avskyvärt!!

  Svara
 3. Sanningen e viktig att det kommer fram men det värsta e väl att politiker chefer inte lär sig och vården blir inte bättre.

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: