Namnbyte

För några år sedan, tror det var tre år sen, så bytte jag efternamn till Philipsen. Nu om en månad hoppas jag på att mitt nya namn Emmy går igenom. Emmy Monica Philipsen. Det finns såklart de som ifrågasatt detta och så men de flesta har varit positiva. Men det viktigaste är att jag är nöjd. Suzanne eller Emmy?

Emmy är mitt nya namn såhär görs det en väldigt stor förändring.

Vad tycker ni om namnbyte? Gillar ni Emmy eller hade ni valt att ha kvar Suzanne?

Dela din åsikt för jag är nyfiken!

6 Responses

  1. Jag skulle själv aldrig byta tilltalsnamn men som med allt annat lägger jag ingen värdering i hur andra gör. Man får ju utgå ifrån att andra som i detta fall du mår bäst av det, då är liksom andra åsikt irrelevant 😁

  2. Emma Engström skriver:

    Åhh Emmy är ju ett himla fint namn verkligen! ❤

  3. Znogge skriver:

    Jag hade valt att lägga till Emmy men behållit Suzanne.

  4. lillank skriver:

    Jag tycker att Emmy är ett fint namn, vilket Suzanne också är. Det viktiga är att ditt namn känns rätt för dig. Det har hänt att jag har växlat mellan mina olika förnamn när jag har känt för det. När man har flera namn så finns det ju lite lättillgänglig valfrihet.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: