Hoppa till verktygsfältet

Namnbyte

För några år sedan, tror det var tre år sen, så bytte jag efternamn till Philipsen. Nu om en månad hoppas jag på att mitt nya namn Emmy går igenom. Emmy Monica Philipsen. Det finns såklart de som ifrågasatt detta och så men de flesta har varit positiva. Men det viktigaste är att jag är nöjd. Suzanne eller Emmy?

Emmy är mitt nya namn såhär görs det en väldigt stor förändring.

Vad tycker ni om namnbyte? Gillar ni Emmy eller hade ni valt att ha kvar Suzanne?

Dela din åsikt för jag är nyfiken!

6 tankar på “Namnbyte”

  1. Jag tycker att Emmy är ett fint namn, vilket Suzanne också är. Det viktiga är att ditt namn känns rätt för dig. Det har hänt att jag har växlat mellan mina olika förnamn när jag har känt för det. När man har flera namn så finns det ju lite lättillgänglig valfrihet.

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: