Till min mamma

Min mamma är en av de personer som jag är så glad att ha mitt liv och min mamma har varit med mig på en resa som har varit långt ifrån rolig men även har vi delat så mycket fint gemensamt.

DSC_0069.jpg

Om du inte fanns mamma så skulle jag inte heller finnas och jag är ledsen för all oro, smärta och sorg vi haft men som alla andra är vi bara människor. Jag väljer att fokusera på allt det positiva du har gjort för mig, att du alltid finns där och ställer upp för mig. Hur kul vi haft på Liseberg genom åren, våra äventyr med Puzzel, unnat oss spa, bad och lek sen jag var liten. När vi lekte frisör eller var och gungade i lekparken när jag var liten. Lustigt, vi pratade om detta igår och våran Stockholms resa var en upplevelse även om jag har en tendens att gå vilse men vi hittade varandra. Som vi alltid gör, fysiskt som psykiskt. 

Hur du uppmuntrar mitt skrivande på novellerna och romanen. Hur du hjälpt mig med djuren och tog dig an min ena katt när han inte funkade i lägenheten men han finns fortfarande i mitt liv, tack vare dig. Hur du konkar upp saker på tredje våningen, trots hur jobbigt det är och jag förstår att det är tufft, det är inte lätt att åldras för det gör du. Jag menar inte att du är gammal men med åren blir vi inte yngre och ibland får jag ångestklumpen som talar om för mig hur rädd jag är att mista dig.

56730611_1641737149306456_3709880484134649856_n

Men vi får leva i nuet, jag är glad för din skull att du har golfen som intresse, fast jag visar nästan noll intresse men jag märker att du har det kul med min bror och moster så såklart unnar jag dig det. 

Mamma, jag vet att du kommer läsa det här och jag har inga ord till att förklara hur glad jag är att ha dig som min mamma. Jag vet att jag inte är lätt, att jag mår väldigt dåligt emellanåt samt att jag ställer till det men du har stått kvar i alla år. Jag hoppas att jag på något sätt kan finnas där för dig. 

40589410_2322158544479414_6395150237240918016_o

Din dotter

8 Responses

 1. Frida skriver:

  Vilket fint inlägg <3 Och din mamma verkar vara en underbar människa

 2. Så fint skrivet till din mamma. Jag kan verkligen tänka mig att hon blir så glad över detta 🙂

 3. Monica Philipsen skriver:

  Min lilla gumma, du vet att du betyder så mycket för mig. Det var jättefint skrivit om mig och fina bilder och minnen. Du kommer alltid att vara min dotter och jag är stolt över dina framsteg, även om det blir en bakslag ibland. Men nu ser vi framåt och går försiktigt fram, älskar dig min dotter❤️

 4. lillank skriver:

  Så fint skrivet om din mamma! Det går inte att ta miste på hur mycket ni betyder för varandra. ❤

 5. Anita skriver:

  Så fint!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: