Hoppa till verktygsfältet

Måste jag vara glad på min födelsedag?

IMG_20190612_160226 kopiera

Ja, idag är det min födelsedag och jag tillhör nu 26-års gruppen, fyra år kvar till 30. Jag blev firad för en vecka sen men fick uppvaktning idag av min pojkvän och vi åt gott och åkte till klipporna där jag brukar vara med hunden men idag badade jag inte. Inte för att det egentligen inte var kallt men lusten fanns inte riktigt där.

Men även idag på min dag så säga så kommer olusten, ett tunt slöjmoln och dystrare tankar. Livet är inte lätt och även om jag inte direkt sammankopplar min födelsedag med mobbningen (läs här om du vill veta vad som hände när jag var nio år), så har det ändå lämnat sina spår. På många år firade jag inte direkt min födelsedag med att människor mer än familjen kom, första gången på länge var ett stort kalas när jag fyllde 20 och det var lyckat men annars så gillar jag inte det riktigt.

Men jag vill ändå tacka dem som har firat min dag för en vecka sen och idag, det har varit bra men jag känner mig lite down men det är okej med det.

cropped-blogg.jpg

12 tankar på “Måste jag vara glad på min födelsedag?”

 1. Grattis till dig på 26-årsdagen! Det är inte för sent att skapa nya traditioner och göra något bra av en dag som du kanske inte firat så stort tidigare. Men visst kan man få lite dystrare tankar även om det är ens födelsedag. Hoppas i alla fall att det positiva övervägde!

  Svara
 2. Grattis på födelsedagen!😊💐 Det låter som ett firande helt i min smak. Numera är jag inte så mycket för att ha stora kalas när jag fyller år.
  Det är väl så att såväl födelsedagar som högtider i alla dess former har en tendens att väcka gamla minnen till liv. Men vartefter åren går blir minnena blivit alltmera avlägsna, för att såsmåningom trängas bort av allt som händer i nuet. Det är väl det som är fördelen med att åren går.

  Ha det så bra! Kram ❤

  Svara
 3. Det blev lite knasigt formulerat, för sidan laddade om, allt sparades inte, och allt rättades inte. Men hursomhelst ville jag gratulera dig!😊

  Svara
 4. Grattis i efterskott fina du! Självklart är det okej att inte vara på topp oavsett vilken dag det är… Det blir en väldig press det här med att man ska vara så himla pepp på födelsedagen ❤ Men behöver ju verkligen inte vara så. Kram finis ❤

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också