Hoppa till verktygsfältet

Nu när ja mår bättre igen…

Förra gången jag skrev var jag totalt utmattad och ledsen över det men nu mår jag bättre men bestämde mig för att inte känna mig tvingad till att blogga. Jag brinner för min blogg, det fantastiska responsen jag får är jag så glad över samt att jag vågar skriva om det har blivit någon sorts terapi, läkningsprocess.

I tisdags kom min mamma, bror, hans fru och min pojkvän för att fira min födelsedag men egentligen fyller jag den nionde men då mamma börjar jobba nästa vecka så valde vi att fira innan.

Den fina tårtan är gjord av min pojkvän från grunden samt att hans mamma dekorerade den, hur sött är det egentligen inte? Verkligen fin var den och tack till ni som var med och firade min födelsedag.

blogg

10 tankar på “Nu när ja mår bättre igen…”

 1. Tack gumman att du orkade och ville fira din födelsedag. Var verkligen fina mackor och en jättefin tårta. Tyckte det var en trevlig kväll, grattis på födelsedagen i förskott❤️

  Svara
 2. Så skönt att du känner dig lite bättre men känn inget tvång med bloggen. Så gulligt med tårtan och god såg den dessutom ut!

  Ha en fin kväll!

  Svara
 3. Kul att du gör det 🙂 ska bli så spännande att se vad det är för en liten som ligger där inne.

  Mysigt med födelsedagsfirande och grattis i förskott! Duktigt att din pojkvän att fixa tårta 😀

  Svara
 4. Så härligt att läsa att du känner dig bättre!😊 Vilket trevligt födelsedagsfirande! Jag lyckas inte se bilden på tårtan. När jag läste igår tänkte jag att det nog berodde på att min nätuppkoppling var superseg, så jag lyckades inte ens ladda upp vissa inlägg med många bilder. Men hursomhelst var det supergulligt av pojkvännen och hans mamma att göra tårtan. Grattis i förskott!😊 <3

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: