Hoppa till verktygsfältet

När du är helt slut…

Nu när jag skriver det här så är jag helt slut, sådär trött att varenda motgång kan få mig att bryta ihop eller kväva mig levande.

Jag har precis varit hos min terapeut och det tog all min energi som fanns. Jag åker med bussen nästan till honom och sedan tillbaka. Jag har valt detta själv och haft det såhär till och från i åtta år men idag är jag ledsen, slut. Fibromyalgin har även hakat på, och ont i varenda led och ja, jag tycker synd om mig själv.

Känns som att jag bara känner att krav, måsten eller liknande kan försvinna ut från mitt liv. Men jag vet att det går över, att orken kommer tillbaka samt att det inte alltid känns såhär jobbigt.

Jag är bara så trött, känner ni något liknande ibland?

10 tankar på “När du är helt slut…”

 1. Det kan jag också känna från och till och det är ingen rolig känsla. Det märkliga är att även om man sover så blir man inte alltid piggare… Hoppas känslan lättar!

  Kram

  Svara
 2. Ja trötthet är en känsla som har blivit min ständiga följeslagare. Men nångång ska den gå över är jag övertygad om. Hoppas att du känner dig bättre snart! <3

  Svara
 3. Ja, när jag har spelat golf i 10 dagar i rad, fast det är ju själv för vållat. Nej gumman, jag förstå att det känns jobbigt då du inte kan påverka det onda i kroppen. Sedan finns de bra dagarna och de dagarna får man njuta av💕

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också