Hoppa till verktygsfältet

27. En stilig Drottning – Molly

Jag föll för Molly direkt, som kattunge söt och busig till en otroligt fin drottning. Jag älskar att borsta henne och oftast är det ömsesidigt. Hon pratar otroligt mycket och kan låta som en hel karl.

När jag och mamma satte oss i bilen efter att ha hämtat Molly första gången hörde vi ett vrål och tittade på varandra, relativt chockade. Inte var det ett litet pip inte, och jag undrade om vi fått in en karl i bilen.

Molly gillar leka ”apport” hon kommer ofta med en leksak eller en av mina hårsnoddar. Hon vill då att jag kastar iväg den och kommer sedan tillbaka med den till mig och så håller det på ett tag. Oftast brukar jag hitta ”bytet” i hennes matskål, som att hon vill visa vad hon har hittat.

6 tankar på “27. En stilig Drottning – Molly”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också