Intressant, det finns nog en hel del och som jag inte ens skulle skriva upp här heller, annars är jag väldigt uppriktigt av mig i bloggen. Men nedanför är de tre saker som jag kommer på i skrivande stund.

  • Att jag jobbar på att skriva klart mina noveller. ”I slaktarens makt” är helt klar, ”Kulvertmannen” är påbörjad och ”Hammarflickan” har det föds tankar till. Anledningen till att jag inte pratar så mycket om det högt är för jag orkar inte med pressen på skrivandet. Jag vill ta det i min takt men ”I slaktarens makt”
  • Att jag är så dålig på att damma. Jag tvättar golvet, skakar filtar och byter sängkläder men att damma? Det är så tråkigt för det första. För det andra finner jag nästan aldrig inspiration till det.
  • Min hörselskada. Det är bättre med den saken idag men som ung var det ju något utmärkt att mobba någon för. Men jag kommit över det men jag springer inte runt och ”titta på min hörapparater”. Jag sköter det snyggt när jag har dem på mig.

blogg