Hoppa till verktygsfältet

20. Vilka delar av ditt liv vill du förändra?

Det är en väldigt svår fråga för mig men en förändring är ju att slippa mina inläggningar, de är jättebra att de finns för mig men om jag inte lägger in mig så betyder det att jag mår bättre. Jag vill ha en mental stabilitet och få bort min självdestruktivitet samt få bot på ätstörningen.

Allt kan man inte förändra och du kan inte heller förändra andra, men jag kan förbättra mig på saker. Som inte isolera mig så mycket, träffa människor jag bry mig om och göra andra aktiviteter.

Det finns en hel del jag kanske vill ändra på men känner att jag inte vill dela med mig om det i nuläget.

blogg

 

7 tankar på “20. Vilka delar av ditt liv vill du förändra?”

  1. Ja vi alla vill ändra på något. Det är inte som när man på nyårsafton önskar eller slänger ur sig något, för det är inte så genomtänkt. Att ändra på något måste vara genomtänk och en handlingsplan på hur man kommer i land med sin förändring.

    Svara
  2. Alla har vi nog något som vi skulle vilja förändra. Vissa saker är större och då är det viktigt att man ser det som ett projekt på längre sikt.

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också