Hoppa till verktygsfältet

18. Borta bra men hemma bäst ❤️

Alltså Stockholm är enormt, trångt, egoistiskt och häftigt!

Hotellfrukost är så lyxigt.

Det är så stort att jag lyckas gå vilse, trodde jag var på NK men jag hamnade i en annan galleria samt ett tag blev jag lite orolig för det visade sig att jag nog var nära tunnelbanan. Med mamma i luren och vi skulle försöka hitta varandra, vi gjorde det tillslut efter 40 minuter men vi bara skrattade åt det.

Sen lyckades jag hitta en klänning samt ett par nya tunna byxor. Köpte även strumpor då jag glömde de hemma.

Denna söta klänning köpte jag i Stockholm och hur fin är den inte? Ha! En brud med klass kände jag mig nu när jag tittade på bilden.

När vi väl skulle åter mot hotellet gick vi ungefär 20 minuter åt fel håll. Kanske inte de gladaste minerna vi hade men vad hjälper det att tappa humöret? Dock blev jag irriterad över hur osynliga vi var. De få vi försökte fråga om vägen såg oss inte, jo men de bara tittade rätt fram och gick. Sånt stör mig. Men på tillbaka vägen bjöd mamma mig på glass.

Och precis innan hotellet fanns det thaimassage. Ärligt talat så kunde det inte vara mer passande för vi hade gått över en mil och var helt slut. Vi fick massage direkt och har tid idag klockan tio. Perfekt för klockan tolv ska vi checka ut och senare i eftermiddag ska vi ta tåget hem.

8 tankar på “18. Borta bra men hemma bäst ❤️”

  1. Vilken fin klänning du hittade! Misstänker att det är en Desigual och jag gillar verkligen deras mönster. Numera hittar jag ganska så bra i Stockholm eftersom sonen bor där. Så skönt med massage efter en lång dag!

    Svara
  2. När jag inte kunde hitta dig igen på NK direkt kunde jag förstå. Men när jag frågade vilken våning du var på och vilka affärer du var i närheten, så blev jag förvirrad. Kick, H&H och MediaMarkt, sådan finns inte alls på NK. Ändå var du så bestämt att du inte hade gått ut av affären. Men vi rede ut det till slut och bara skrattades det helt, slutet alltid gått😍

    Svara
  3. Hotellfrukost är verkligen det bästa med att bo på hotell!😄 Klänningen är riktigt snygg! Det här med att gå fel och gå vilse är min specialitet, så det du beskriver är en nästan obligatorisk ingrediens i mina stadsturer😆

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: