Hoppa till verktygsfältet

16: Min Otto

Stockholms resa med mamma 16-18 [TIDSINSTÄLLT]
– Den 14 juni tog jag årets första dopp.

Ja, jag har inte skrivit så mycket om denna underbara människa. Någon som respekterar mig som jag är, vi har känt varandra över ett år eller kanske två (?) och denna gången var det ingen dejtingsajt utan denna gången var det äkta.

Tryggheten, värmen, omtanken, hans leende, charmen, lite blyghet men så himla vacker person som dessutom fyller hela 24 år idag! Grattis! Och så drar jag till Stockholm med mamma men detta fick jag i julklapp så, det blir något fint efter Stockholm till honom.

Så vacker, utanpå som insidan, jag älskar verkligen honom och vill göra så mycket saker med just honom. Nyfikenheten på livet lockar.

blogg

3 tankar på “16: Min Otto”

  1. Så härligt att ha träffat en sådan fin person! Grattis till Otto på hans dag. Fira får ni göra i efterhand. Ha det riktigt bra i Stockholm!

    Kram

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också