Hoppa till verktygsfältet

15: Min bucket list :O

Två saker har jag på min bucket list just nu, den ena är att kunna publicera min bok samt åka till Stockholm. Imorgon åker jag till Stockholm med min mamma som jag fick i julklapp. Det ska verkligen bli hur kul som helst och som jag har längtat efter det här, speciellt de senaste två veckorna när jag har mått bättre. Lite otur att jag åker på min pojkväns födelsedag men jag får fira honom ordentligt senare, vi ska gå på Annabelle när den snart har premiär. Att en docka kan vara så skrämmande :O

Men imorgon blir det Stockholm med min mamma tills tisdag kväll. Tjohho!! 

blogg

9 tankar på “15: Min bucket list :O”

  1. Så mysigt med en tur till Stockholm så jag önskar dig en riktigt härlig resa! Pojkvännen får du fira i efterskott, det går det med 😀

    Svara
  2. Så många roliga saker att se fram emot!😊 Det låter spännande att publicera en bok!
    Annabelle vill jag också se, för jag gillar skräckisar😆
    Ha det så roligt i Stockholm!❤

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också