Jag är en otroligt impulsiv människa samt jag har svårt att släppa saker.

Ja, det blev två olika men ibland kan de vara till en fördel att vara impulsiv och att inte kunna släppa saker fören man rett ut dem men i mitt fall om vi nu skulle se de sämre sidorna.

Att vara impulsiv att kasta sig in i saker som till exempel en relation, kan få väldiga konsekvenser (läs här). Så ibland eller jag måste lära mig att stoppa min impulsivitet för när jag blir sur/arg/irriterad kan något dumt komma ur munnen på mig utan att jag hinner märka vad jag sagt.

Sen det här med att släppa saker är svårt, jag har varit med om så mycket men att fastna i det är farligt. Som tur får jag ändå hjälp med det här så jag förhoppningsvis kan släppa en del men jag skulle inte kalla mig långsynt utan mer ner klankande på mig själv.

blogg