Hoppa till verktygsfältet

12: När grät du senast?

Jag tror att jag mer eller mindre varje dag, lite mindre en del dagar och andra mera. Ångesten över maten, får mig frustrerad och tårarna kommer fram ibland. Dock har jag tyckt att gråtande är helande på något sätt.

Jag mötte en äldre kvinna på avdelningen för många år sedan. Hon hade inte gråtit på ungefär 30 år och såg så plågad ut. Men en kväll hörde jag och såg att stolarna av plats kraschade ute på balkongen när hon slängde runt om, synd om möblerna men det skiter jag i för kvinnan kunde äntligen gråta. – För mig var det en lättnad då jag vet att gråta kan vara läkande, iallafall för mig samt hon mådde bara bättre och bättre sedan.

blogg

8 tankar på “12: När grät du senast?”

 1. Det var ett bra tag sedan jag har gråtit. Men jag håller helt med om att det känns bra efteråt😍

  Svara
 2. Det var faktiskt ett tag sedan och jag kan inte påminna mig när. Oftast är det i alla fall befriande att få gråta ut.

  Ha en fin dag!

  Svara
 3. Det var längesen jag grät senast, och jag minns inte riktigt när det var. Men jag tycker att det är viktigt att man kan släppa fram sina känslor, och det kan nog rentav vara ohälsosamt att stänga in sitt behov av att gråta inom sig. Det känns som en slags befrielse att gråta när man behöver det.
  Kram!

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: