Hoppa till verktygsfältet

11: Tycker du din ålder stämmer överens med hur du känner dig?

Vissa dagar känner jag mig orkeslös, svag och fibromyalgin är åt helvete och jag kan inte påstå i de stunderna att jag känner mig som 25 år direkt, snarare över 80.

Sen har jag dagar som känns lättare i kroppen, är vig, kreativ och ute mycket på äventyr och då känner jag men relativt ung vuxen.

25, det är bara en siffra. Hur du känner dig i kroppen och sinnet är något helt annat.

blogg

8 tankar på “11: Tycker du din ålder stämmer överens med hur du känner dig?”

  1. Jag känner mig trots min bristfälliga hälsa (som jag är övertygad om kommer bli bättre) betydligt yngre än vad jag är. Jag har nog aldrig känt mig som en viss ålder, utan har snarare alltid känt mig tidlös och ung inombords. Men tiden har varit också varit god mot mig.
    Kram!

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också