Hoppa till verktygsfältet

9. Skulle du kunna ta hand om någon annans barn? Adoption alt. familjehem?

Ja, det skulle jag dock från låg ålder om det kommer bli adoption. Tyvärr är en sådan process väldigt lång, dyr och svår.

Men att ta hand om någons annans barn har jag ingenting emot dock anser jag att JAG behöver må bättre själv för att orka. I nuläget lockar adoption mer än biologiska barn men framtiden får bevisa. Jag kanske inte vill ha barn men som tur är så är inget skrivet i sten. Framtiden får stå för det <3 

blogg

5 tankar på “9. Skulle du kunna ta hand om någon annans barn? Adoption alt. familjehem?”

  1. Vi har ju tre biologiska barn så frågan har aldrig varit aktuell. Min systerdotter är dock adopterad och det blev hur bra som helst så mitt svar är ja.

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: