Hoppa till verktygsfältet

4. Har du någon gång åkt ambulans?

Allt för många gånger, hade någon frågat mig för ungefär ett halvår sedan hade jag sagt att det är så jäkla onödigt då min tanke var mer eller mindre att jag ville dö.

Idag är jag mer tacksam även om mitt mående svajar men utan ambulansen hade jag kanske inte varit vid liv idag. Och då hade jag inte haft dem jag älskar omkring mig.

Samt så har jag ringt ambulansen för att få vård själv när en självskada spårade ur, så jag ber er som kastar sten och vandaliserar för dem, sluta. Dem räddar liv, nästa gång kanske de inte kan för att det är punktering på ambulansen. – Vill du ha det på ditt samvete?

blogg

6 tankar på “4. Har du någon gång åkt ambulans?”

  1. Jag kan inte förstå hur människor ens kan överväga att försvåra ambulansen och brandkårens arbete. Det är ju helt galet och en fara för samhället. Tyvärr händer det lite då och då i stora staden… Själv har jag aldrig åkt ambulans men är så tacksam för att det finns. Det gäller bara att skicka ut dem i tid och ta samtalen på allvar…

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: