Hoppa till verktygsfältet

3. Är du social?

Egentligen ja, när jag känner mig trygg eller säker. Uppfattas nog som blyg av nya personer i omgivningen men med dem jag känner väl undrar nog vad jag svamlar om nu. Men där har de beviset att jag känner mig säker och trygg med dem.

Som ung var jag mobbad, utstött och självförtroendet var nere på noll, ännu en gång måste jag växa i mig själv men vet ni vad? – Jag är på god väg!

cropped-blogg1.jpg

6 tankar på “3. Är du social?”

  1. Jag har förmågan att kallprata och vara social med även nya och obekanta människor men bäst trivs jag med folk som jag känner. Genom mitt yrke är jag van vid att tala inför många så jag kan liksom iklä mig den rollen även i ett nytt sällskap. Härligt att du är på rätt väg!

    Svara
  2. Även om jag själv kan prata med vem som helst, så kan jag känna mig mer och mindre social inombords beroende på vem det är och i vilket sammanhang. Men jag räknar mig som en social person, för det är så jag känner mig för det mesta. Skönt att det går åt rätt håll för dig! ❤

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: