Hoppa till verktygsfältet

Det där positiva jag skrev om… 😃

Det har varit lite tyst här. Jag har lagt in mig på avdelningen för återhämtning då jag knappt kunnat sova på grund av PTSD – mardrömmarna samt självskadebeteendet ökade men just nu känner jag att det är lugnare på den fronten.

Jag skrev att jag hade något positivt att berätta men jag har valt att hålla det diskret på bloggen men de närmaste vet redan.

Ibland träffar man någon någonstans där man aldrig hade tänkt sig, på en psykiatrisk avdelning.

Jag är så stolt över denna person, som han har kämpat, krigat samt överlevt trots att jag var så nära att förlora honom. Det var då jag insåg vad han verkligen betydde för mig. Tillslut blev jag så klämd att jag var rädd att aldrig får förklara mina känslor för honom.

Som tur är så gav hans behandling resultat så han vill leva igen och han säger att jag är en stor del av anledning. Jag är så tacksam för honom.

Han respekterar mig, jag känner mig helt trygg med honom och känner mig betydelsefull och har helt nya känslor som jag aldrig känt förut men de är underbara. Jag har verkligen blivit kär, på riktigt.

Ingen dejtingsajt utan på riktigt. Vi har känt varandra länge och jag har gjort precis tvärtemot vad jag brukar göra, ta det långsamt och han respekterar det.

Det glädjer mig så att han blivit bättre att han inom kort blir utskriven, ärligt talat tror jag att han mår bättre än jag i det psykiska. – Jag är bara så lycklig!

9 tankar på “Det där positiva jag skrev om… 😃”

  1. Så glädjande att läsa att du är lycklig! Det är ju fantastiskt att det ur en långvarig vänskap kan växa fram kärlek!😊 ❤

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också