Det har varit lite tyst hĂ€r. Jag har lagt in mig pĂ„ avdelningen för Ă„terhĂ€mtning dĂ„ jag knappt kunnat sova pĂ„ grund av PTSD – mardrömmarna samt sjĂ€lvskadebeteendet ökade men just nu kĂ€nner jag att det Ă€r lugnare pĂ„ den fronten.

Jag skrev att jag hade nÄgot positivt att berÀtta men jag har valt att hÄlla det diskret pÄ bloggen men de nÀrmaste vet redan.

Ibland trÀffar man nÄgon nÄgonstans dÀr man aldrig hade tÀnkt sig, pÄ en psykiatrisk avdelning.

Jag Àr sÄ stolt över denna person, som han har kÀmpat, krigat samt överlevt trots att jag var sÄ nÀra att förlora honom. Det var dÄ jag insÄg vad han verkligen betydde för mig. Tillslut blev jag sÄ klÀmd att jag var rÀdd att aldrig fÄr förklara mina kÀnslor för honom.

Som tur Àr sÄ gav hans behandling resultat sÄ han vill leva igen och han sÀger att jag Àr en stor del av anledning. Jag Àr sÄ tacksam för honom.

Han respekterar mig, jag kÀnner mig helt trygg med honom och kÀnner mig betydelsefull och har helt nya kÀnslor som jag aldrig kÀnt förut men de Àr underbara. Jag har verkligen blivit kÀr, pÄ riktigt.

Ingen dejtingsajt utan pÄ riktigt. Vi har kÀnt varandra lÀnge och jag har gjort precis tvÀrtemot vad jag brukar göra, ta det lÄngsamt och han respekterar det.

Det glĂ€djer mig sĂ„ att han blivit bĂ€ttre att han inom kort blir utskriven, Ă€rligt talat tror jag att han mĂ„r bĂ€ttre Ă€n jag i det psykiska. – Jag Ă€r bara sĂ„ lycklig!