Hoppa till verktygsfältet

… varför han inte ”undra, vadå inlåst?”

”Hon loggade in på sin dejtingsajt, efter en minut så är det sex nya gilla markeringar och efter tio minuter så har hon fått tre olika chattkonversationer. Hon svarar dem alla men fastnar för en specifik. De chattar och hon flirtar från sin sida av skärmen när hon sitter ute på balkongen med vänner på avdelningen som hon tillbringar natten över för återhämtning.

Han frågar om de kan ses, om hon kan ta sig dit eller dit. När hon förklarar att hon är med vänner och kan inte ikväll undrar han vart hon är. Hon väljer sanningen men inte fullt ut men reagerar på att han inte tycker det är så konstigt att hon är inlåst med sina vänner eller att han inte skulle få komma in här för det är låst. Hon gör klart för honom att det går inte ikväll hur han än gör för hon är inlåst med sina vänner. Vilket är sant men hon undrar lite varför han inte ”undra, vadå inlåst?” hon lägger ner telefonen av uppmaningarna av hennes vän och struntar i det den kvällen, imorgon skulle hon ju ändå åka hem.

Det blev söndag kväll och hon satte sig framför datorn och loggade återigen in på dejtingsajten. Det dröjde inte länge innan de hade kontakt igen och inom en timme var de överens att han kunde komma – han tänkte köra cirka två och en halv timme för hennes skull vilket kändes lite charmigt för henne. 

Det var deras första natt tillsammans.

Sammanfattning: Dag två de hade haft kontakt träffades dem, hon visste att hon ville ha något seriöst men med vem visste hon inte. Hon ljög aldrig för honom men känslorna var veliga och de pratade om det och han verkade ha överseende med det. Men han sade från första stund att han älskade henne, sade att han inte kunde leva utan henne och ärligt talat kände hon sig vemodig över det. Det var trots allt bara en natt.

IMG_20190505_090452


Under veckan chattar de med varandra och bestämmer sig för att bli vänner på facebook så de kan chatta på messenger. Söta oskyldiga komplimanger från bådas sidor, så lätt för hon fingrarna över tangenterna och besvarar hans poeter som visserligen inte är hans egna men en gnutta charmiga, till att börja med. De har kontakt mycket på dagarna samt videosamtalar vid ett tillfälle och han får henne att skratta, känna sig fin och värdefull. Han skriver mycket om att han älskar henne och hon besvarar det – För det är väl så hon känner?


På lördagen den 27 april kommer han på besök över natten igen. Han kommer hem till henne men då hon har hunden denna gången och hon vet att han är hundrädd så försöker hon lösa situationen så gott hon kan men det funkade tillslut till hennes lättnad, hennes hund är hennes allt, samt katt. Han kommer runt 14.00 och har med sig mat, otroligt fin gest men tanke på hennes ätstörning så är det komplicerat, dock pratar hon inte så högt om den men hon skrev i början att hon behandlas för den.

Så blev det deras andra dejt, deras andra natt ihop.

Sammanfattning: Han kommer med lagad mat, hon fixar så att han lär känna hunden försiktigt för där han kommer ifrån är hundar inga husdjur direkt. Han vill mata henne vilket gör henne lite obekväm då hon inte är van vid det men tillslut äter hon maten själv, det hon vågar. Kärleksförklaringar hon får, charmen hon ger och sin kropp. Men paniken när han tycker hon ska gå upp i vikt till typ 90-100 kilo blir stor. Hon säger att hon vägrar och aptiten dämpas, men han verkade ändå ha överseende med att hon inte vill.

Hon kysser honom offentligt i hamnen på promenaden, någonting säger henne att i stunden är det kanske rätt? Men något i henne tvivlar, är hon redo? Han vill leva hela livet med henne, inte vara utan henne en minut och säger att inte kan leva utan henne. Inne i sig själv viskar det någonting men hon vet inte vad. Kan hon inte bara vara lycklig nu?


På måndagen chattar de en hel del om saker vad han vill göra, han säger att han älskar henne och kallar henne för första gången sin fru och hennes mamma för svärmor. Hon säger att hon är flickvän än så länge, hon känner sig lite obekväm men ser bortom det. Han säger att han älskar henne, hon är osäker men skriver sedan samma sak och hon lägger in status på facebook som i ett förhållande med honom.

Hon känner ändå en längtan till honom så hon frågar om hon inte kan komma till honom tisdag till onsdag, det är ju trots allt röd dag på onsdagen. Han blir överlycklig och de bestämmer att efter hon varit på avdelningen så tar hon bussen till honom..

IMG_20190507_110433


Tisdag morgon.
Han hör av sig halv sju på morgonen och hon svarar direkt då hon sitter vid datorn innan hon ska bege sig till bussen. Han undrar vad hon gör och hon säger att hon slösurfar lite, kollar runt på Pinterest och sådant. Han överöser henne med komplimanger och säger att han älskar henne gång på gång när de chattar. Han frågar om hon ska åka från Falköping till honom och det skulle hon.

10:30 får hon frågan vart hon är och hon är på sjukhuset – till en början är det lite charmigt att han frågar men med tiden går känner hon sig mer kontrollerad. Frågor om vad hon gör på sjukhuset, vart hon är och vad hon gör samt poetiska texter får henne lite mer obekväm. Det är deras tredje dejt och han verkar så otroligt på eller kär?

När klockan är 13:15 frågar han om hon ska åka om en kvart, vilket stämmer på ett ungefär så hon svarar ja, men en aning orolig i sin själ men intalar sig själv att han är nykär och saknar henne, det kanske är så för honom men hennes känslor är hennes med.

13:50 Så kommer frågan om hon har åkt, hon svarar ja med ett hjärta för att inte visa sin irritation, hon ville bara få lyssna på sin ljudbok och vila.

14:11 Kommer det ett till mess att hon ska ”bara” åka till Trollhättan och han hämtar henne där. Han berättar att han har ett ärende och kan bli en aning sen. Pussmunnar och jag älskar dig, samt poetiska kärlekstexter dyker upp så hon har svårt att smälta allt.

15:45 Vart är du nu?

Emellan frågorna så dyker det upp texter, pussmunnar och ”jag älskar dig” hon svarar emellanåt men tar lugnande för att varva ner. En del av henne känner att det här inte kommer funka men hon väljer ändå ge det ett försök.

När de väl är hemma hos honom känns det bra för henne, hon känner lugn och de har det trevligt och lyssnar på musik på Youtube mest kärlekslåtar som hon får välja.

Det är deras tredje och sista natt tillsammans.

Sammanfattning: De pratar om saker om olika värderingar då den muslimska krockar med hennes svenska kultur. Han kallar henne fru och hennes mamma svärmor flera gånger under den tiden. Även om det gör henne obekväm så väljer hon att slå bort det. Han är väl helt nykär helt enkelt?

Trots varningsklockor ringer i henne att det här inte känns rätt i längden så väljer hon att försöka njuta i stunden. Hon kände sig väldigt kontrollerad på vägen dit och han ville inte vara utan henne, knappt på toaletten fick hon vara ensam, vilket kändes obekvämt. Men hon sade ingenting, hans ögon glittrade och hon försökte tala för sig själv att han verkligen älskade henne. Men det kändes så allvarligt när han säger att han inte kan leva utan henne, att han vill vara med henne jämt.

Han ville hon skulle vara där hela veckan men hon förklarade att hon hade fullt upp nästkommande vecka men då frågade han om nästa vecka igen men hon förklarade att hon hade hunden och katten också, en viss besvikelse hos honom men han accepterade det.

IMG_20190429_123020


1:a maj – Göra slut dagen.

Hon ville åka tidigare hem och hon saknade sin hund och katt, bussen gick från Trollhättan och när hon satte sig på bussen så kom tårarna. Hon ringde sin vän och berättade hur hon kände – Hon inte visste om det här skulle funka, vad hennes magkänsla sade till henne. Hon kom fram till beslutet att hon inte klarar av ett förhållande nu. Bussen avgick 10.15 från Trollhättan och hon var hemma hos sin mamma vid cirka tolv tiden.

12:31 Frågan om hon var hos sin mamma nu kom.
Hon svarade inte.

12:45: Frågade han henne om hon var okej.
Hon svarade inte.

13:09: Frågade vart hon var. förklarade att hon var hans allt samt frågade igen om hon var hemma.
Hon svarade bara att hon skulle duscha och att de hörs.

13:10: Jag älskar, älskar, älskar dig. Från det kan ingen hindra mig. Och vad som än händer i imorgon och idag. Kan ingen älska dig mer än jag – Från honom samt en pussmun.
Hon svarade inte.

13:40 Skrev han att återigen älskade henne.

Hon satt med hunden i sitt knä medan hon väntade på att sin mamma skulle komma hem, duschen var avklarad och byte av kläder också. Hon funderade på hur hon skulle göra slut enkelt men ändå schysst men inte visste hon att allt skulle sluta med att hon ringde polisen men dock skedde inga hot men hon upplevde ett obehag av hans beteende.

58372523_927626150962433_7089272069589827584_n

Tumultet som som uppkom av att göra slut:
15:00; Hon skriver på messenger ”Jag är ledsen men det här kommer inte funka, det är slut”

15:01: Frågan varför kom innan hon hann ta bort honom, samt blocka honom.

15:04: Första samtalet inkommer och meddelande öser in som frågandes vad det var som händer. Hon skakade då hon kände sig halvt taskig som inte svarade men på något sätt sade hennes magkänsla att bara blockera.

15:05 Missat samtal inkommer. (Han är blockerad nu men hon ser detta nästa dag.)

Här emellan inkommer det samtal till hennes mamma samt vänförfrågan till henne men mamma tittar på hennes dotter och väljer att inte svara och avvisar hans vänförfrågan på facebook.

15:08: Missat samtal inkommer.

15:09: Sms om att han ska döda sig själv om hon inte svarar inkommer.

15:10: Missat samtal inkommer.

15:14: Missat samtal inkommer, 2 stycken.

15:16: Missat samtal inkommer.

15:26: Skriver han: att han kommer hem till henne (han är fortfarande blockerad så hon vet inte vad som står i sms:en nu) Samt att ett till samtal kommer in från ett annat nummer som hon inte visste om. Hon konstaterade att han har två nummer.

15:27: Han skriver att hon kan döda honom om hon vill, men hon bara tittar på meddelandet innan hon blockade numret och tänkte att när fan blev hon våldsam? Han skriver att hon inte ska lämna honom.

Mellan 15:35 – 16:31 Så har hon 32 missade samtal från detta numret + det andra numret. Mobilen vibrerar konstant.

16:34: Han säger vart han är, frågar vad som hände och att hans hjärta ska stoppa.

16:39: Missat samtal inkommer.

16:50-17:07: 10 missade samtal.

17:20: (Cirka tid) Han ringer på hennes dörr och hon har bara katten hemma, hon tittar ut genom titthålet och ser honom. Hon känner mig en aning obekväm och vill bara att han ska försvinna.

17:26: Skriver han att hon ska öppna dörren, bokstavligen ber han om det men hon vill inte så hon går in i vardagsrummet och bestämmer sig för att ringa polisen.

17:29: Missat samtal inkommer.

17:30: Hon ringer 112 som varar 6 minuter och 28 sekunder.

17:40: Sms inkommer ”Hejdå”

Exakt när polisen kom minns hon inte ihåg men det gick fort faktiskt, även om det kändes lång tid. Polisen tyckte att hon gjorde rätt i att ringa även om hon kände sig själv lite överdriven emellanåt. Men de sade att det inte var ett normalt beteende av honom och de fick bort honom och sen dess har hon inte sett honom igen.


Du hävdade till polisen att du var rädd att jag skulle skada mig själv men varför parkerade du inte bilen synligt och så nära som möjligt, varför vankade du runt utanför utan att kontakta polisen själv om du var så orolig. Frågan jag ställer jag mig att du inte en enda gång bad mig att inte skada mig på meddelande som jag fick eller på dina 14 röstmeddelanden som jag lyssnade igenom dagen efter.

cropped-blogg1.jpg

 

 

9 tankar på “… varför han inte ”undra, vadå inlåst?””

  1. När det blir tal om besatthet så gäller det att backa innan det blir för sent. Jag tror det gäller att skynda långsamt i början…

    Svara
  2. Milde tid… Vilken tur att du så snabbt drog öronen åt dig, och avslutade relationen. Den som lever tillsammans med den mannen – och rentav gifter sig med honom – lär inte få mera frihet än en burhöna.

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: