Hoppa till verktygsfältet

Olust

Jag har varit väldigt down under Påsk och känner mig inte alls bra, igår låg jag i sängen nästan hela dagen, klart att jag gick ut med Puzzel på korta promenader. Känner bara att allt är tufft och jag vet inte hur jag ska sluta gråta. Jag bjuder några bilder på Molly i brist på motivation. Ta hand om er!

6 tankar på “Olust”

  1. Trist att höra men kanske hade det med helgen att göra. En del kan ju få svackor då. Hoppas i alla fall att det kommer bättre dagar när vardagen är här igen. Fina bilder på söta Molly i alla fall.

    Bar rädd om dig!

    Svara
  2. Så tråkigt att påsken blev så jobbig för dig. Hoppas verkligen att det känns bättre igen. Jag vet inte om det är så för dig, men det verkar inte helt ovanligt att människor blir nedstämda under högtidshelger. Det finns så många förväntningar på hur dessa helger ska vara, kännas och spenderas, och långt ifrån alla varken har möjlighet eller vill fira så som dom tror att ”alla” gör.
    Så mysigt iallafall att ha Molly och Puzzel att kela med. ❤

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: