Hoppa till verktygsfältet

Bilder På Minlindet

Lovade igår att jag skulle lägga ut bilder på minilandet och tänkte jag låter er titta på det medan jag senare idag åker till Falköping för att träffa min terapeut. Jag tycker personligen (se, jag validerar mig) att det blev fint. Kanske det blir någon mer detalj också men annars kan jag räkna det som klart!

Mycket har jag köpt på Wish/Home, en del saker har jag hittat på second hand men även ute i naturen. Vatten iallafall delar av det är gjort på socker och karamellfärg, samt en del av gräset. 

Trädet fick jag av min pappa i födelsedagspresent för flera år sedan och nu passar den in så fint i minilandet. Kaniner, nyckelpigor, sländor, igelkottar och grisar är landskapets djur samt ankor.

7 tankar på “Bilder På Minlindet”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: