Hoppa till verktygsfältet

Inspirationen kom

Måste erkänna att det är lite halvkomisk att jag satt ihop lite påskgrupper men vet i ärlighetens namn inte när det är påsk. Ha! Jag  är så mig som jag kan bli. 

Men iallafall så var det inte riktigt planerat att pynta men då jag var nere med saker i källaren så såg jag min lilla påsklåda och fick lite vårkänslor så jag tog med den upp. 

Kycklingarna och påskgummorna gjorde som ljus egentligen hade min farmor i så många år så det är första gången de är uppe här samt påskparet i glas längst upp var hennes. På något sätt kommer hon alltid vara med mig. I minnet, i saker eller hjärtat. Jag saknar henne ibland – men åldern och cancern vann. Men de är de fina jag minns numera.

Ja, nu har jag varit utskriven en vecka (räknar inte med planerade inläggningar nu) och det har gått framåt men klart att det är tufft men det ska nog ordna sig tillslut.

Förresten, hade du bättre koll på påsk än jag? :’D

6 tankar på “Inspirationen kom”

 1. Men åh vilket sött påskpynt du har!!😄 Helt underbart! Jag kom faktiskt i påskstämning när jag såg bilderna.
  Jag ska erkänna att påsken är den högtiden jag har sämst koll på. Jag har kollat upp när den är, för jag hade noll koll😆

  Grattis till att du klarat av första veckan som utskriven, och att det har gått framåt! Det är klart att det kommer ordna sig! ❤

  Svara
  • Ja, påsken är jag också (tydligen) dålig koll på men det ordnar sig 😀 Kul att du kom i lite påskstämning (:

   Tack, ja på något sätt ordnar det sig men trixigt är det men .. 🙂

   Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också