Ärligt talat nu är det dags för er att sluta och för en gång skull lyssna på vad jag har säga:

Jag må ha en bakgrund med psykisk ohälsa som har medfört självskada. Ja jag har ärr på nästan på alla kroppsdelar och visst, döm mig men mina ärr betyder inte att jag är svag eller är så mycket annorlunda mot dig som nu läser detta.

Mina ärr finns där oavsett vad jag har på mig. Mina ärr visar att jag överlevt som försökt krossa mig. Mina ärr kunde lika gärna vara droger, alkohol eller prostitution. Mina ärr är en handling som jag aldrig göra ogjord och vissa dagar bryter de ner mig men vem har gett dig rätten till att döma?


Mina ärr gjordes för jag inte hade något annat sätt att hantera det på, redskapen fanns inte där och jag valde eller snarare föll ofrivilligt in det destruktiva. Jag gjorde det jag kunde för att överleva för mitt självskadebeteende har aldrig varit suicide. Jag som tyvärr många andra har överlevt på grund av det här.


Så innan du dömer, så förstå att jag ser mig själv som en fighter.