Hoppa till verktygsfältet

Permission och tankar

Det är svårt att ”bara” må bra, jag känner lite som så att vem är jag utan min psykiska ohälsa? Min ätstörning och min själv-destruktivtet? Jag känner mig faktiskt ganska identitetslös men jag kanske finner mig igen ju mer jag är hemma? På något sätt förstår jag bara inte hur. Jag vill självklart inte må dåligt, vem vill det? Jag vill vara hemma och ha med mina djur i mitt liv. Men på något sätt känns det otäckt att inte veta vem man är. Jag har så mycket jag vill göra nu till våren/sommaren som tillhör det friska men det skrämmer skiten  ur mig.

Jag köpte en elcykel i torsdags men får den nästa vecka och känner hur underbart blir inte det? Jag kan åka på långrundor med vovven och plocka kantareller och bara ha det bra. Jag älskar skogen, vattnet och allt som hör naturen till. Det är min fristad, har du någon speciell fristad där du hämtar kraft och ork igen?

Idag, fredag till söndag har jag permission. Idag var jag ute med hunden och doppade mig bara till knäna, herrejösses vilken badkruka jag blivit, faktiskt lite  skrämmande då jag var som fisken i vattnet förut, nästan året om. Är det ett ålderstecken? Jaja, badkruka eller inte, i skogen var vi och där trivs vi bäst!

8 tankar på “Permission och tankar”

 1. Grattis till elcykeln som säkert kommer att bli hur bra som helst! För min del mår jag allra bäst när jag sitter i en brassestol på stranden och läser i en bok. Även promenader med Miss E är en lisa för själen.

  Att ha en diagnos är inte samma sak som att vara en diagnos. Så försöker vi förklara för våra elever för att på något vis avpersonifiera diagnosen även om den självklart påverkar dem. Hoppas du förstår vad jag menar…

  Ha en fin lördag!

  Svara
  • Skogen är bra mysig, och vi finner våra krafter på olika områden.

   ”Jag är inte mina diagnoser utan en person med diagnoser” – Uttrycker jag ofta och jag förstår vad du menar men när man varit så länge på sjukhus så blir det komplicerat.

   Svara
  • Ja, jag bor precis vid Vänern och det är skönt att ha så nära till vatten, oj vad det kan vara olika.
   Förstår ju att du bor långt upp men vi är ju ändå i samma land. Men tror jag skulle bli trött på vintern fortare, inte att det är mycket till vinter här längre. Oj, hoppas du förstår vad jag menar nu xD

   Elcykeln är verkligen en kanon investering. Eftersom jag inte har körkort så tror jag att det kommer bli bra för mig, perfekt nu till våren och min utskrivning. Ha en fin dag!

   Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: