Hoppa till verktygsfältet

Visste du?

Vem gör mig lycklig och varför?
Mina djur, Molly och Puzzel. De ger mig alltid en anledning till att le även när allt är tungt och svårt.

Hur kan någon göra din dag bättre?
Intressant fråga, men jag tror genom att någon bryr sig och lyssnar på mina ord när jag känner mig nere, gör mycket för mig.

Vilken låt beskriver din situation just nu?
Det finns en låt Mom – Donna Taggart som sjunger hur det är att födas till en främmande plats men som är den rätta. Översätter jag den lite så känns det som min rädsla för att vara utanför sjukhuset. Låten har gett mig lite mer mod.

Vill du vara singel?
Vill och vill… jag känner inte eller tänker inte alls på någon sorts relation just nu. Känner att på sista tiden så har jag inget intresse. 

Vad inspirerar dig?
Människor som har modet att resa sig varje gång när de har fallit, vågar prata och stå för dem de är. Människor som gör fel men vågar göra om och vågar erkänna det. Att kunna uttrycka ett ärligt förlåt är mod. Så människor med mod inspirerar mig mycket.

Vad är din styrka?
Oj, det är svårt men om styrka innebär att inte ge upp och resa sig efter varje fall så är det det i så fall.

När anser du att det är okej (om du någonsin gör det) att bryta mot lagen?
Kommer ihåg att vi fick denna fråga i skolan i högstadiet och efter mycket om och men var vi alla överens, när det gäller liv och död. Det är för mig okej att köra för fort (kontrollerat såklart) om du har någon som behöver akut vård i bilen. Men som sagt bara i nödsituationer, inte annars.

blogg

7 tankar på “Visste du?”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: