Hoppa till verktygsfältet

Du är älskad från den dagen du föddes

Du älskade lilla barn.
Från dagen du föds kommer jag älska dig och hjälpa dig. Jag kommer hjälpa dig med allt i början och så långt jag kan. Jag kommer inte dölja något på dig men jag kommer heller inte visa allt.

Du älskade lilla barn.
Vännen, jag ska hjälpa dig att förbereda dig för livet så gott jag kan. Jag famnar om dig när du gråter, jag stöttar dig när du går och kommer att lyssna på dig oavsett vad du säger.

Du älskade lilla barn.
Älskade vän, du blir äldre och jag släpper din hand men aldrig för länge då jag vet att du kommer behöva mig. Jag kommer vara ärlig när du gör rätt och till rättvisa dig om du gör fel.

Du älskade lilla barn.
Jag kommer aldrig be dig dölja något utav dig, utan att stå för den du är. Ditt utseende är helt perfekt och du behöver inte dölja din hud för något du skäms över. Du duger som du är.

Du älskade lilla barn.
Det kommer komma ord, beteenden och även tystnad som gör otroligt ont. Jag kommer inte kunna skydda dig från den smärtan men kan vara vid din sida och jag ber dig, känn hur ont det gör för en stund för att sedan släppa det.

Du älskade lilla barn.
Du är i övre tonåren nu. Du kunde inte läsa detta när du föddes men har gjort det ett par år nu. Så vännen, läs igenom raderna igen innan du fortsätter.

Du älskade lilla barn.
Jag har gjort mitt och jag hoppas du idag som vuxen förstår raderna tydligt. Minns hur ont orden gjorde och att du inte behöver dölja dig i en klädsel för ditt ärr.

Du förstår mitt budskap nu, du vet vad som gör dig ont och att det kan göra andra ont. Därför bad jag dig att känna smärtan för att du ska veta hur ont det kan göra i andra också. Jag uppmuntrade dig att visa ditt ärr för att det är du och för att du ska förstå att andra också har saker som de kanske vill dölja men har samma rätt att visa utan att skämmas eller bli dömda.

Du älskade lilla barn – Du är älskad från den dagen du föddes.

blogg

8 tankar på “Du är älskad från den dagen du föddes”

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: