Miss Philipsen

Det sker förändringar här och där…

Det sker en hel del förändringar, både i bloggen och i mitt hem. Och jag som älskar förändringar.Asperger är krångligt men att smälta ner min otroliga känsliga sida så ordnar det oftast sig. Hellre långsamt än inte alls.

De första bilderna ni kommer får se är hur det såg ut i  lägenheten innan jag med hjälp av mamma gjorde små enkla saker så blev det som nytt!

Steg ett: Vilken röra för det första men ju stökigare desto finare blev det sen. Skrivbordet behöll jag men byggde ett till i steg två.

Steg två: Skrivbordet som (båda är från samma) Jysk, byggdes ihop under en halvdag. Fasen vad tungt jobb det är.

Steg tre: Nästa permission ägnades åt att få dem dem lika höga eller någorlunda iallafall och jag lyckades faktiskt ”all by myself”. Även börja få bort kontorsmattan som jag satte fast med enormt mycket dubbelhäftande tejp en gång i tiden och det straffades sig nu. Jag fick bort mycket men sedan fick min mamma rycka in in i steg fyra.

Steg fyra: Självhäftande ”tapet” på det gamla skrivbordet, mamma gjorde allt med ”tapeten” så tack!

 

Steg fem: Jag tyckte det kunde vara snyggt att sätta tapet på lådorna så mamma fick ytterligare mer jobb.

Steg sex: Det nya skrivbordet fick en annan klistertapet och mamma fick ännu mer arbete

Så ser det ut på håll. – Jag är så nöjd!

Steg sju: Det blev tapet över så vi klädde om denna som var helvit från början, så nytt men ändå gammalt! Jag älskar det…

Närbild

Ja ni, det har svettas, svurits och blivit en lättnad när det väl är över för resultatet blev mycket bättre än jag trodde 😀