Det sker förändringar här och där…

Det sker en hel del förändringar, både i bloggen och i mitt hem. Och jag som älskar förändringar.Asperger är krångligt men att smälta ner min otroliga känsliga sida så ordnar det oftast sig. Hellre långsamt än inte alls.

De första bilderna ni kommer får se är hur det såg ut i  lägenheten innan jag med hjälp av mamma gjorde små enkla saker så blev det som nytt!

20190223_093925

Steg ett: Vilken röra för det första men ju stökigare desto finare blev det sen. Skrivbordet behöll jag men byggde ett till i steg två.

20190227_125201

Steg två: Skrivbordet som (båda är från samma) Jysk, byggdes ihop under en halvdag. Fasen vad tungt jobb det är.

Steg tre: Nästa permission ägnades åt att få dem dem lika höga eller någorlunda iallafall och jag lyckades faktiskt ”all by myself”. Även börja få bort kontorsmattan som jag satte fast med enormt mycket dubbelhäftande tejp en gång i tiden och det straffades sig nu. Jag fick bort mycket men sedan fick min mamma rycka in in i steg fyra.

20190303_104835

Steg fyra: Självhäftande ”tapet” på det gamla skrivbordet, mamma gjorde allt med ”tapeten” så tack!

 

20190303_104757

Steg fem: Jag tyckte det kunde vara snyggt att sätta tapet på lådorna så mamma fick ytterligare mer jobb.

20190303_104752

Steg sex: Det nya skrivbordet fick en annan klistertapet och mamma fick ännu mer arbete

20190303_104741

Så ser det ut på håll. – Jag är så nöjd!

20190303_104722

Steg sju: Det blev tapet över så vi klädde om denna som var helvit från början, så nytt men ändå gammalt! Jag älskar det…

20190303_104728

Närbild

Ja ni, det har svettas, svurits och blivit en lättnad när det väl är över för resultatet blev mycket bättre än jag trodde 😀

blogg

 

12 Responses

 1. Så fint du fick det :). Jag förstår att det där kan vara jobbigt för dig, en nära till mig har också AS och vet hur det är för hen 🙂

  • Miss Philipsen skriver:

   Krångligt emellanåt men oftast ordnar det sig men det är som det är.
   Tack, jag blev nöjd själv 😛

 2. Znogge skriver:

  Så bra det blev! Vilken smart idé med självhäftande! Helt nya möbler men ändå inte 😀 Bra jobbat!

  Ha en bra start på veckan!

 3. blondina skriver:

  Oj va du pillar och fixar 🙂 snyggt ju 🙂 sv; Exakt så är de men grejen är den att många la sig i och sa en massa saker, istället för att hon och jag fick lösa de på tu man hand. Mycket skvaller och andras åsikter. Detta rörde ju bara oss två ingen annan och när vi väl prata så kom så sjukt mycket upp till ytan, lögner och folk som ljög bakom våra ryggar så nu när vi rett ut allt så vet vi att de enda som kan sabba mellan oss igen, de är ju bara vi två 🙂

 4. Emma Engström skriver:

  Kan tänka mig att förändringar inte alltid är det lättaste, men så starkt att göra dom! <3

 5. Monica Philipsen skriver:

  Ja, det var full ås med att klistra. Roligt att det blev ett bra resultat🥰

 6. lillank skriver:

  Så fint det blev!😃 Vilken kreativ och bra idé att sätta tapet på möblerna!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: