Hoppa till verktygsfältet

Det sker förändringar här och där…

Det sker en hel del förändringar, både i bloggen och i mitt hem. Och jag som älskar förändringar.Asperger är krångligt men att smälta ner min otroliga känsliga sida så ordnar det oftast sig. Hellre långsamt än inte alls.

De första bilderna ni kommer får se är hur det såg ut i  lägenheten innan jag med hjälp av mamma gjorde små enkla saker så blev det som nytt!

20190223_093925
Steg ett: Vilken röra för det första men ju stökigare desto finare blev det sen. Skrivbordet behöll jag men byggde ett till i steg två.
20190227_125201
Steg två: Skrivbordet som (båda är från samma) Jysk, byggdes ihop under en halvdag. Fasen vad tungt jobb det är.

Steg tre: Nästa permission ägnades åt att få dem dem lika höga eller någorlunda iallafall och jag lyckades faktiskt ”all by myself”. Även börja få bort kontorsmattan som jag satte fast med enormt mycket dubbelhäftande tejp en gång i tiden och det straffades sig nu. Jag fick bort mycket men sedan fick min mamma rycka in in i steg fyra.

20190303_104835
Steg fyra: Självhäftande ”tapet” på det gamla skrivbordet, mamma gjorde allt med ”tapeten” så tack!

 

20190303_104757
Steg fem: Jag tyckte det kunde vara snyggt att sätta tapet på lådorna så mamma fick ytterligare mer jobb.
20190303_104752
Steg sex: Det nya skrivbordet fick en annan klistertapet och mamma fick ännu mer arbete
20190303_104741
Så ser det ut på håll. – Jag är så nöjd!
20190303_104722
Steg sju: Det blev tapet över så vi klädde om denna som var helvit från början, så nytt men ändå gammalt! Jag älskar det…
20190303_104728
Närbild

Ja ni, det har svettas, svurits och blivit en lättnad när det väl är över för resultatet blev mycket bättre än jag trodde 😀

blogg

 

12 tankar på “Det sker förändringar här och där…”

  1. Så bra det blev! Vilken smart idé med självhäftande! Helt nya möbler men ändå inte 😀 Bra jobbat!

    Ha en bra start på veckan!

    Svara
  2. Oj va du pillar och fixar 🙂 snyggt ju 🙂 sv; Exakt så är de men grejen är den att många la sig i och sa en massa saker, istället för att hon och jag fick lösa de på tu man hand. Mycket skvaller och andras åsikter. Detta rörde ju bara oss två ingen annan och när vi väl prata så kom så sjukt mycket upp till ytan, lögner och folk som ljög bakom våra ryggar så nu när vi rett ut allt så vet vi att de enda som kan sabba mellan oss igen, de är ju bara vi två 🙂

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också