Hoppa till verktygsfältet

Hiss & Diss i Februari

hiss.png

 • ERGT-gruppen har börjat, behandling mot självskadebeteende.
 • Jag har fått bättre kontakt med psykologen på avdelningen som inser att mitt ärende är akut och tar mig på allvar.
 • Mina hempermissioner har funkat och vakna upp med hunden vid min sida är så svårt att beskriva lyckan.
 • Min terapeut sade till mig att göra en sak i taget och det minsann, varför har jag inte lyssnat tidigare, lite typiskt mig. Med en sak i taget menar jag till exempel att städa klart hallen först innan jag går vidare och så vidare.. de har fått mig att känna tillräcklig.
 • Funderar på att tatuera in en text:    En sak i taget, du hinner.
                                                                          Hellre långsamt än inte alls. 
  Eller har ni något annat förslag? Antingen engelsk eller svensk. Alla förslag är välkomna. Den ska nog vara på handleden i en liten text och enkel stil som ”arial” typ. Samt att djurens (Neko, Molly och Puzzel) riktiga tassar ska gå runt där men i mindre format. Låter det bra?


  diss1

 • Att jag mår otroligt dåligt och min självdestruktivitet ökat markant.
 • Skräckfärden med Taxi Skövde, usch vad dåligt jag mådde.
 • Gjort mig själv så illa att jag krävt både blod och operation samt somatisk vård.
 • Att mitt matintag är uruselt och därför har jag svårare att hantera allting.
 • Ibland kan positiva känslor bli en börda, kärlek i det här fallet. Jag vet inte om jag är kär och jag vet inte vem jag kan prata med så därför blir detta en diss men inte känslan i sig utan att känna att det inte finns någon att prata med.

blogg

11 tankar på “Hiss & Diss i Februari”

 1. ”En sak i taget” är definitivt min strategi för att hantera saker och ting. För min del fungerar det bra för annars skulle tillvaron bli för spretig för min smak. Stressig med för den delen…

  Tatueringar är så personliga att det är svårt att tipsa men jag gillar tanken bakom orden ”Hellre långsamt än inte alls”. De säger en hel del!

  Ha en bra dag 😀

  Svara
 2. Ett steg i taget, är alltid bra. Likaså hellre långsamt är inte.
  Såg på videosnuttarna i förra inlägget, bra träning, där!
  Hoppas du får en fin dag!

  Svara
 3. Jag klarar inte mer än 1 sak i taget just nu pga utmattnings återfall ligger o pyr på ytan tar det lugnt…du skriver ingen att prata med, menar du utanför eller inom familjen? kram fin blogg du har ❤

  Svara
  • Tror att en sak i taget är en viktigt, det verkar som att de flesta mår bättre av det.
   Tack för komplimangen om bloggen.

   Vet egentligen inte vad jag menar men känner mig så ensam om vissa tankar.

   Svara
 4. Det bästa är att bara ta en sak i taget, blir för mycket för en annars 😦 fint halsband ju 🙂 sv; Men tack snälla söta du 😀

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: