Hoppa till verktygsfältet

”Tack för denna vansinnesfärd”

Igår startade min 16 veckors terapi, ERGT (Emotion Regulation Group Therapy), kommer berätta mer om den i ett annat inlägg men den var i Skövde på KSS och det är där jag vill berätta om den hemska sjukresan jag var med om tillbaka till Falköping.

Jag får sjukresa (taxi) till och från olika möten ibland, samt permissioner och så vidare. Så rädd jag var igår när taxichauffören körde har jag inte varit på länge, en del av mig ville be honom köra saktare, säkrare, sluta fota en trafikolycka och tränga sig före andra bilister i denna halka men jag kunde inte. Jag var rädd och ville bara gråta. Min röst skulle inte hålla, tvärnitarna inför vägbulorna och rivstarten efter och bilen slirar då och då. Jag lyssnade på musiken i mina öron, blunda för att slippa se men känner ändå av bilen rörelser så jag tittar. Då ser jag vad som händer iallafall, pest eller kolera typ.

Det var en evighetsresa kände det som. Jag steg ur taxin och han sade hejdå. Artig, om man är det säger man typ ”tack” eller något men jag sade inte ett ljud. En del av mig ville säga men jag höll det inom mig. Jag gick ur bilen, halt var det och snöblandat regn nuddade mig lite innan jag kom in i trapphuset.

10 tankar på “”Tack för denna vansinnesfärd””

  • Lätt i efterhand att hålla med dig men detta kommer komma fram till taxibolaget, för det är inte okej och ska jag sitta och må dåligt av en idiot när en sjukresa är till för att underlätta?

   Svara
 1. Så otroligt ansvarslöst att köra på det sättet! Han körde faktiskt å yrkets vägnar så frågan är om jag inte sagt till. Jag hade blivit väldigt rädd…

  Ha en fin fredag!

  Svara
  • Håller fullkomligt med, när jag blir väldigt rädd så får jag inte fram mycket men berättade för sjukhuspersonalen om vad som hänt och på måndag ska de ringa Skövde Taxi som han körde för och berätta vad som hänt. Det är inte okej någonstans.

   Svara
 2. Det är inte klot att han få köra andra människor. Han bröt mot flera lagar som t. ex. 1. Körde för fort. 2. Använde mobilen under transport. 3. Skapa otrygghet och ge taxichaufför ett dåligt ryckte.

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: