Hoppa till verktygsfältet

Permission & Kreativitet

Idag åkte jag hem på förmiddagen och ska stanna hemma tills imorgon. Det är skönt att vara hemma men ångesten kommer och går som vanligt. Kan man bli ångestfri? Finns det dem som aldrig känt ångest någon gång?

Nåväl, har sysselsatt mig med hunden och promenader, samt dagsjukvården var jag på en timma och det funkade bra det med. Satte mig sedan ner och funderade hur jag skulle fixa mina orkidéers ”kruka”. Jag tog fram min band/garn/sy-låda som jag sparade när min farmor gick bort och nu kom det till användning! 

20190205_164814
En sådan vanlig svart plastkruka från grunden
Några band och garn kan göra sådan skillnad.
20190205_173239
Denna blev min favorit
Den blev helt okej, är nog för självkritisk nu.
20190205_173201
Nåväl, bra nog som sagt.

Vilken är din favorit? Ha en bra tisdagskväll så hörs vi imorgon 😀
(
Du kan alltid klicka på bilderna för att få dem större, jag har använt dubbelhäftande tejp men lim funkar också)

12 tankar på “Permission & Kreativitet”

 1. Vilken kreativitet! Det hade jag aldrig kommit på. Min favorit är den översta med svart och vitt.

  När det gäller frågan om det finns någon som aldrig känt ångest så svarar jag ”vet ej”. Jag tror att en del använder ordet ångest på ett lite lättvindigt sätt i dag. Det är stor skillnad på oro, stark oro och ångest. Det vet de som har haft det. Dock är jag ganska så säker på att alla människor från och till kan känna just stark oro men är det ångest… Jag är inte helt säker på det. Blev kanske lite svamligt men…

  Svara
  • Du har samma som jag men för att vara lite petig så är den mörkgrön 😉

   Ångestfrågan dök bara upp i mitt huvud igår, vet inte varför jag aldrig tänkt på det innan. Måste fråga min terapeut, han borde veta lite mer iallafall. Men ja, ångset kanske är ”ett vanligt” uttryck idag men jag vet inte.

   Svara
  • Du har nog antagligen rätt att det är så att man kanske inte blir ångest fri men att lära sig leva med den. Ångesten i sig är ju inte farlig utan sina egna handlingar. Men lära sig, hitta rätt redskap så kan nog livet bli lättare men svårt är det.

   Svara
 2. Så kreativt av dig att göra krukorna så fina!😃 Jag vet inte vilken jag tycker är finast, så jag måste svara båda.
  Som svar på frågan om ångest så säger jag: Ja man kan bli ångestfri. Vad andra än må ha för åsikter om svaret så vet jag med hundra procent säkerhet att jag har rätt.

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också