Idag åkte jag hem på förmiddagen och ska stanna hemma tills imorgon. Det är skönt att vara hemma men ångesten kommer och går som vanligt. Kan man bli ångestfri? Finns det dem som aldrig känt ångest någon gång?

Nåväl, har sysselsatt mig med hunden och promenader, samt dagsjukvården var jag på en timma och det funkade bra det med. Satte mig sedan ner och funderade hur jag skulle fixa mina orkidéers ”kruka”. Jag tog fram min band/garn/sy-låda som jag sparade när min farmor gick bort och nu kom det till användning! 

20190205_164814
En sådan vanlig svart plastkruka från grunden
Några band och garn kan göra sådan skillnad.
20190205_173239
Denna blev min favorit
Den blev helt okej, är nog för självkritisk nu.
20190205_173201
Nåväl, bra nog som sagt.

Vilken är din favorit? Ha en bra tisdagskväll så hörs vi imorgon 😀
(
Du kan alltid klicka på bilderna för att få dem större, jag har använt dubbelhäftande tejp men lim funkar också)