Varning för känsligt innehåll

När jag skriver det här så är gråten i halsen, den kväver mig tills jag gråter otröstligt. Tankarna snurrar runt och jag vet inte längre… jag känner att allt med bloggen slogan är ett fejk just nu ”Healthy and Free – Vägen Till Ett Friskare Liv” .

– Jag vill inte må dåligt det vill förmodligen ingen –

men jag känner att jag förstör allt, är för känslig, kan inte släppa saker, och plågar min kropp på olika destruktiva sätt. Det är inte vägen till ett friskare liv, tvärtom. Hur jag än gör så känns det som att jag förstör för mig själv och att jag inte kan prestera nog. Tankarna som kommer är ”du är till besvär”, ”hopplös,värdelös och dum” och när jag ser på mig själv ser jag någonting jag inte gillar. – Efter två dagar i mitt rum tog jag ner spegeln för jag orkade inte se mig själv.

Personalen, framförallt min kontaktperson A, har sagt att jag inte får stänga ner min blogg med argumentet att den driver mig och att jag har otroligt fina bloggläsare och det sista håller jag verkligen med om men jag vill inte… förlåt men nu rinner tårarna ner på kinderna. Jag vet inte vad bloggens framtids förs. Jag vill inte vara den där tunga bloggen hela tiden men att lägga sig under täcket och hoppas att allt bara löser sig, är inte heller rätt men just nu känns allt bara fejk och ett misslyckande.

Sanningen är att jag skäms, skäms över mitt destruktiva beteende, att jag inte får någon ordning på mina tankar, maten är fuck off och jag känner mig bara så usel.

blogg