Nu kommer bloggen, om min ork tillåter ta upp Hiss & Diss igen och kommer publiceras sista datumet i varje månad. Håller ni med mig eller inte så dela gärna din åsikt om Hiss eller Diss. Nåväl, nu börjar vi.

Hiss:

 • All fin respons och stöd jag fått i mina blogginlägg. Nu anar inte vad det betyder för mig. Så återigen tack.
 • Att jag har haft nattpermission två nätter i rad och det har gått bra.
 • Att få vakna upp med Puzzel, behöver jag ens förklara hur underbart det är?
 • Ullared, visst blev det dyrt men väl investerade pengar.
 • Att jag har kommit igång med målningen i mina målarböcker igen, det ger mig ro.
 • Jag har fått utökat utevistelse, 1 timme x 3. Hur skönt som helst!
 • Puzzel har varit väldigt duktig i träningen som från lydnad och sökövningar. Stolt matte.
 • Min katt som får panikångest av att åka bil, jag hade henne i knät med filt och handduk, visst skakande först men sedan en nyfiken katt som tittade ut genom fönstret. Det värmde att jag kunde hjälpa henne.
 • Att jag funnit en ny vän från avdelning och världen är liten men hon vet också vem min bror är.

Diss

 • Att jag verkar har blivit så lurad och manipulerad så jag har orsakat mig själv skada så jag har varit på akuten på kärnsjukhuset i Skövde samt den psykiatriska akutmottagningen vid sår de själva kunnat ta hand om. Jag brukar inte skriva sådant här men jag har sytt nästan 80 stygn på detta året.
 • Det svåraste är jag skuldbelägger mig själv och inte ens Ullared kunde styra bort tankarna på vad som hänt.
 • Att jag straffar mig själv genom svält eller självskada på grund av det som hände.
 • Jag har sådan ökad ångest och mår betydligt sämre än innan detta med X hände.
 • Att få höra att Molly mådde dåligt när hon åkte till veterinären (dock gick hemresan bättre då jag var med henne)
 • Att jag helt plötsligt bara gråter, i tid och otid.