Hoppa till verktygsfältet

Hiss & Diss – Januari 2019

Nu kommer bloggen, om min ork tillåter ta upp Hiss & Diss igen och kommer publiceras sista datumet i varje månad. Håller ni med mig eller inte så dela gärna din åsikt om Hiss eller Diss. Nåväl, nu börjar vi.

Hiss:

 • All fin respons och stöd jag fått i mina blogginlägg. Nu anar inte vad det betyder för mig. Så återigen tack.
 • Att jag har haft nattpermission två nätter i rad och det har gått bra.
 • Att få vakna upp med Puzzel, behöver jag ens förklara hur underbart det är?
 • Ullared, visst blev det dyrt men väl investerade pengar.
 • Att jag har kommit igång med målningen i mina målarböcker igen, det ger mig ro.
 • Jag har fått utökat utevistelse, 1 timme x 3. Hur skönt som helst!
 • Puzzel har varit väldigt duktig i träningen som från lydnad och sökövningar. Stolt matte.
 • Min katt som får panikångest av att åka bil, jag hade henne i knät med filt och handduk, visst skakande först men sedan en nyfiken katt som tittade ut genom fönstret. Det värmde att jag kunde hjälpa henne.
 • Att jag funnit en ny vän från avdelning och världen är liten men hon vet också vem min bror är.

Diss

 • Att jag verkar har blivit så lurad och manipulerad så jag har orsakat mig själv skada så jag har varit på akuten på kärnsjukhuset i Skövde samt den psykiatriska akutmottagningen vid sår de själva kunnat ta hand om. Jag brukar inte skriva sådant här men jag har sytt nästan 80 stygn på detta året.
 • Det svåraste är jag skuldbelägger mig själv och inte ens Ullared kunde styra bort tankarna på vad som hänt.
 • Att jag straffar mig själv genom svält eller självskada på grund av det som hände.
 • Jag har sådan ökad ångest och mår betydligt sämre än innan detta med X hände.
 • Att få höra att Molly mådde dåligt när hon åkte till veterinären (dock gick hemresan bättre då jag var med henne)
 • Att jag helt plötsligt bara gråter, i tid och otid.

6 tankar på “Hiss & Diss – Januari 2019”

 1. Att du helt plötsligt bara gråter ser jag som ett bra tecken. Du tillåter dig. Tillåter dig att få ut det som finns inom. Jag vet inte vad som hänt dig men jag kan inte tänka mig att du förtjänat något av det. Jag hoppas du får all den hjälp du behöver så du blir stark igen. Du finns i mina tankar.
  Svar: tack för du tittade in hos mig. Jag ska absolut håll mig borta så jag inte blir smittad. Ja yoga är min räddning i min sjukdom.
  Ha en fin dag
  Kramat
  Lene

  Svara
 2. Att kunna gråta så tycker jag är en styrka. Då släpper man fram känslorna och behåller dem inte bara inom sig. Ett gott tecken helt enkelt. Mycket positivt på din lista och det gillas verkligen. Visst lyfter du negativa saker också som klart påverkat ditt mående.

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: