Jag slutade upp med detta i slutet på förra året på grund av brist på motivation men skrev att jag tänkte återuppta detta i början på året och nu är vi inne på 2019 i januari. Det känns som att rutiner är viktigt men det ska samtidigt inte bli jobbigt för mig. Men som det ser ut kommer månadens ros publiceras den 25 varje månad.


manadensrosjanuari2019.png


Jag har skrivit mycket negativt om slutenvården under den senaste tiden, vilket jag står för. Under all kritik är den men ändå vill jag ge den personal som behandlar mig väl positiv respons. Den personal som fortfarande tror på mig och tar hand om mig när jag slits itu samt tar vid där jag inte orkar. De i personalen som följer med mig hem på permissioner, de som får mig att skratta och faktiskt hjälper mig. – Även om jag inte alltid i stunden känner så.

Men en Stark Månadens Ros till den personalen som fortfarande kämpar för min skull. Utan avdelningen hade jag förmodligen inte levt och slutenvården brukar verkligen inte följa med patienter hem på permission. De tror på mig och det finns inte ord för den tacksamheten.