Hoppa till verktygsfältet

Månadens Ros

Jag slutade upp med detta i slutet på förra året på grund av brist på motivation men skrev att jag tänkte återuppta detta i början på året och nu är vi inne på 2019 i januari. Det känns som att rutiner är viktigt men det ska samtidigt inte bli jobbigt för mig. Men som det ser ut kommer månadens ros publiceras den 25 varje månad.


manadensrosjanuari2019.png


Jag har skrivit mycket negativt om slutenvården under den senaste tiden, vilket jag står för. Under all kritik är den men ändå vill jag ge den personal som behandlar mig väl positiv respons. Den personal som fortfarande tror på mig och tar hand om mig när jag slits itu samt tar vid där jag inte orkar. De i personalen som följer med mig hem på permissioner, de som får mig att skratta och faktiskt hjälper mig. – Även om jag inte alltid i stunden känner så.

Men en Stark Månadens Ros till den personalen som fortfarande kämpar för min skull. Utan avdelningen hade jag förmodligen inte levt och slutenvården brukar verkligen inte följa med patienter hem på permission. De tror på mig och det finns inte ord för den tacksamheten.

 

14 tankar på “Månadens Ros”

 1. Vilken härlig ros att dela ut! Jag kan tänka mig att som inom alla yrken så finns det personer som är mer eller mindre lämpade och en del är direkt olämpliga. Inom psykiatrin är det extra viktigt att vara lämpad tycker jag!

  Ha en fin helg!

  Svara
  • Håller absolut med dig och med de senaste händelserna är jag förvånad själv att jag gav de månadens ros men de förtjänar den, de som sagt är lämpliga. Hoppas din helg blir bra med!

   Svara
 2. Det är fint av dig att uppmärksamma de som ändå är bra på avdelningen!😊 Det brukar i nästan alla sammanhang finnas både guldkorn och rötägg. Tyvärr blir det ofta att de som inte funkar bra som stjäl showen. Men de som gör sitt allra bästa oavsett vilka förutsättningar de får är alltid värda uppskattning.

  Svara
  • Håller med dig och det är dessvärre så att dessa ”rötägg” får mycket utrymme i bloggen men den är som min dagbok och jag behöver skriva av mig. Men jag glömmer inte av de som är bra för det, fast jag ibland tvivlar när världen är så hård.

   Svara
  • Tack <3
   Jag ser inte allt svart eller vitt utan alla skalor däremellan trots att det är svårt ibland som du säkert förstått men vi får inte glömma bort det som är bra för de måste också få synas, det förtjänar dem.

   Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också