Hoppa till verktygsfältet

En tripp till Gekås :)

När jag skriver det så går brandlarmet på sjukhuset, det var inte falskt men inte allvarligt. Vi samlades i köket för någon hade fått för sig att röka på toaletten på våningen under. Om det var ett rymningsförsök (chans att komma ut) så var det misslyckat om annars vet jag ingen förklaring mer än att vi är på en psykiatrisk avdelning.

Skulle ju berätta att jag varit i Ullared och det var rätt öde som ni ser. Men passade mig alldeles utmärkt dock kanske ekonomi gnager lite, över 6 000 kronor. Hur lyckas man egentligen?

Det var lite folk (som sagt) och jag kunde ha med kundvagnen överallt. Årets första semla tagen. Var skönt att få komma iväg och släppa allt men det går inte att komma ifrån denna plågande ångesten över allt som har hänt. Jag vet att det kanske börjar bli tjatigt men jag måste få ut både verbalt och att skriva av mig.

Men vad köpte jag då? Blev ju som sagt över 6000 kronor så det är klart att det blev en del. Köpte kläder, kontorsmaterial, konstgjorda blommor, målarböcker och jag köpte faktiskt tre stycken stödstrumpor, bild nedanför.

20190120_090819

Faktiskt så är det hur skönt som helst, fattar inte varför jag inte ens har övervägt det tidigare. Mot fibromyalgin är det super samt blodet cirkulerar och det finns ju mer snygga nu, ha!

Köpte så mycket mer, kommer lite bilder nedanför också.

Badrumsmattor är bra att ha, de glider inte och hunden kanar inte så när han springer och leker. Nedanför ligger han nöjd i sin korg.
20190119_123218
Och lite annat:

Gillar du Gekås?

blogg

10 tankar på “En tripp till Gekås :)”

 1. Jag har aldrig varit där för bara tanken på att köa för att komma in gör mig matt. Men man ska tydligen åka vid rätt tillfälle för det var ju otroligt tomt. Kan det bero på att många har ont om pengar i januari? Så mysigt att få träffa Puzzel och din mamma. Det där med mattorna känner jag igen. De far hit och dit när Miss E far fram!

  Svara
  • Mattor och husdjur är komplicerat 😉 Antingen kanar de iväg under bus främst, att gnaga på ben eller att spy på just mattan när de finns hur mycket golv som helst. ha!

   Ja, januari är ju lite svårare med ekonomin. Men överlag så är det inte jätteköer in (händer, såklart).

   Det var så mysigt att vara med mamma och Puzzel, samt jag fick upp det mesta av det jag köpt (:

   Svara
  • Från mitt hem tar det tre och en halv timme kanske men nu hade jag en timme kortare från sjukhuset men det var verkligen värt att åka dit. Kom vid nio och lämnade cirka ett och åkte därifrån och runt tolv började man märka att det är ett populärt ställe då det var mer folk men inte så att det var olidligt. Januari, innan löning brukar vara smart.. då ekonomin kan dessvärre vara tuff efter december.

   Förra gången (slutet av november) stod jag i kö en timme och en kvart. Drygt men innan jul är det hopplöst men annars när jag åkt så har jag inte stått i kö innan (jo, 20 min in) men det är ingenting. Åker kanske två gånger per år så överlag kanske det är folk och lite trångare men inte alls ofta dessa köer som de flesta tror. Ha det så gott!

   Svara
 2. Oj det var mycket pengar du spenderade där uppe men hoppas du fick ut mycket av det. 😊 Det är inte så billigt där uppe som folk egentligen tror att det är och tycker det är sjukt hur folk kan spendera över 10.000kr eller mer där. 😋

  Svara
 3. Jag har aldrig varit på Gekås, men jag har förstått att det verkar vara omöjligt att åka därifrån utan att handla rejält!😄 Perfekt att det var så folktomt! Jag avskyr att trängas i affärer.
  Så många bra saker du fick tag på! Jag har använt såna strumpor i ett antal år, för dom underlättar när man sitter vid skrivbordet eller i bilen många timmar.

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: