Hoppa till verktygsfältet

Nu har det gått en vecka

Idag har det gått en vecka eller vid cirka 9-tiden på kvällen sen min ångest startade igång rejält. Det har gått åt så mycket energi att inte ens Ullared kunde distrahera mig helt. Men idag ska jag hem med min hund och mamma till min lägenhet, idag ska jag tänka på Puzzel, jag ska packa upp mina saker från Ullared och sortera ut saker som skall slängas. 

Jag är hundra procent säker på att detta kommer ändå hänga över mig men om bara för de minuter jag slipper känna en sådan enorm ångest är värt allt. Jag ska fota saker som jag köpt och fota min underbara hund såklart och kommer imorgon dela med mig av vad jag handlade på Ullared i onsdags. Spännande va?

Har du missat vad som hänt? Här är en länk.

blogg

6 tankar på “Nu har det gått en vecka”

 1. Så skönt för dig att få byta miljö i dag. Jag tror att det kommer att göra dig gott även om ångesten finns där. Så roligt för Puzzel dessutom att få umgås med sin matte 😀 Bara jag går ut till brevlådan så hälsar Miss E på mig som om jag varit borta i en månad. Vilken kärlek ❤

  Själv har jag hittills vägrat Ullared för jag tycker det verkar så jobbigt men jag har förstått att man kan fynda en hel del där!

  Ha en fin lördag nu!

  Svara
 2. Ja gumman, vi fick verkligen gjort mycket idag, fast du hade många svåra stunder. Du har kämpat jättemycket med din ångsest. Ja älskar dig,det vet du🥰

  Svara
 3. Hoppas att du har haft en bra dag med Puzzel och din mamma!😊 Det gör dig säkert gott med lite miljöombyte, och det är så helade att umgås med djur❤️

  Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: