Hoppa till verktygsfältet

Permission hos mamma

Idag har jag permission hemma hos min mamma just nu när jag skriver detta inlägg, är hyfsat pigg idag men blev irriterad av att ingen av personalen kom in och väckte mig. e vet ju att jag skulle på permission och jag brukar inte sova till klockan 8:15 men skulle åka klockan nio när mamma kommer. Visst är jag snabb av mig och så men jag funderade vilka som jobbade g att det antingen måste vara F eller K. Tragiskt nog hade jag rätt, det var K. Den andra var en vikarie och samt den ordinarie sjuksköterskan delade ut medicin. Förstår ni när att det är så jävla skönt att ha permission när det är personal som är så dryga mot en? Nåväl, avdelningen och framförallt vet hon om exakt vad jag tycker om henne så… men nu ska jag njuta av min ledighet några timmar. Detta ser inte bekvämt ut men hundar kan också ligga i konstiga ställningar samt min katt Neko är så skeptisk när jag kommer för han tror att jag ska ta med honom hem, men han kommer inte hem till mig igen. Han är verkligen egen och en utekatt så det funkar inte på tredje våningen som ni säkert förstår.


Behöver jag ens skriva hur mycket jag älskar mina killar? Och självklart min lilla sessa <3

Puzzels sovstil 😉
Neko

Fotat lite närbilder på en del saker av hennes inredning. Jag älskar detaljer så nedanför kommer det bilder och hoppas ni gillar dem. Sist men absolut inte minst så ska jag och mamma förbi en vän och hälsa på vid cirka ett, halv två-tiden. Så även om dagen började usch så blir den bättre. Ska även äta räkor till lunch och sedan blir vi bjudna på lussefika hos min vän.

Igelkotten nedanför är ett bevis för att det finns djur i hemma men den är så söt 😀


9 tankar på “Permission hos mamma”

 1. Så nonchalant att inte väcka dig i tid när de visste att du hade permission. Hoppas i alla fall att det blev riktigt lyckat ändå. Vilka härliga bilder på dina fina djur ❤

  Svara
 2. Din katt är så söt!

  Klart man som personal måste väcka patienter som har tider att passa!!!

  Hoppas du har en skön helg hemma hos mamma. 🙂

  Svara
 3. Jag måste erkänna att jag brukar undra om en del personer som jobbar på avdelningen verkligen är på rätt plats i livet. Men så härligt att din permission hos din mamma blev lyckad, och att du fick umgås med dina söta fyrfota vänner. Bilderna är jättefina! Du har fotat sånt som jag också skulle ha valt att fota.

  Jag vill också ge dig ett stort och varmt tack för det du skrev som kommentar till mig❤️ Svaret finns skrivet hos mig för det här är ditt inlägg.

  Svara
  • Bara glad att jag kunde värma lite <3
   Den frågan ställer jag mig varje dag men måste poängtera att det finns bra personal men helt klart är det så mycket brister så om inte psykiatrin prioriterar om så kommer det inte bli bättre. Och det skrämmer mig.

   Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: