Hoppa till verktygsfältet

Frågor & Svar


Monica
 

Kommer du att ta kontakt med ett bokförläggare, att inte göra det är ett brott. Vi vill ju bara höra mer och mer att noveller. Det är kanon bra👍.

Svar: Har faktiskt skickat in den till några ställen och kommer berätta i bloggen om den skulle bli publicerad någonstans.


Ja, varför bytte du till WP?
Jag har i och för sig också WP och är supernöjd med portalen.

Svar: Kände att blogger.com inte längre lever upp till mina krav och därav undersökte jag olika bloggportaler och wordpress verkade ändå som den bästa av mina behov.


1. Vad är det roligaste du vet att göra?
2. Har du något hästintresse?
3. Är du uppvuxen med husdjur?
4.Har du någonting som du har bestämt dig för att förverkliga under 2019?

Svar:
1. Det roligaste jag vet är att vara ute i skogen med min hund, att kunna släppa honom och se honom så lycklig. På sommaren är det badmys ute i olika vikar så vi är själva. Livskvalité. 

2. Jag red från och till på ridskola mellan 11 till cirka 13 år. Men blev rädd tillslut samt mina mobbare från skolan fanns där också så ett utanförskap föddes där också. Dock har jag ridit hos min kusin när jag hälsat på men som sagt, jag är rädd nu för jag har ramlat av så mycket vid hoppning.

3. Nej, jag är inte uppvuxen med husdjur då min bror är allergisk men fick min första kanin när jag var elva/tolv år. Hade två stycken, den ena blev 10 år och hette Stampe och Suzzie blev sju år och de var utekaniner.


Hade du några mål för 2018 och har du uppfyllt några av dem? 🙂

Svar: Kanske låter som ett märkligt mål men att överleva. Jag hade kanske inte dem förrän i slutet på detta år men jag har överlevt mer än jag trodde jag skulle kunna göra. Men annars har bloggen varit ett mål i säg. Att börja blogga, skriva om psykisk ohälsa samt att våga yttra mig i bloggen vilket faktiskt har blivit ett positivt resultat i min vardag då jag börjat våga tro och stå för saker mer än innan.


Verkligen vackra bilder från din trakt. Jag har också WP sedan drygt ett år och är väldigt nöjd med att slippa reklam och annat trams för att läsare ska kunna kommentera.
Hur kom det sig att du bytte till WP? Hur skulle en perfekt dag se ut för dig om du helt fick bestämma?

Svar: Skriver samma svar som innan om bloggportalen: Kände att blogger.com inte längre lever upp till mina krav och därav undersökte jag olika bloggportaler och wordpress verkade ändå som den bästa av mina behov.

En perfekt dag vore att få vakna upp i min egna säng med min hund och älskade katt. Att få göra vad jag vill som till exempel vara i skogen med hunden, mysa med katten och dricka kaffe. Just nu skulle en fungerande vardag vara en perfekt dag med mina älskade djur.


engstromemmas
 

Vore jättekul att veta om du har en bucketlist och vad som står högst i så fall 😀 ?

Svar: Att åka till Stockholm står absolut överst och det kommer ske till sommaren. Min älskade mamma och jag kommer åka dit då jag vill upptäcka vår huvudstad. Vill fotografera den fina naturen, känslan att bo på hotell är lyx samt upptäcka nya spännande saker. Den andra saken som finns med är att ge ut min bok i framtiden.


Vilken serie följer du? 🙂

Svar: Just nu följer jag ingen serie men de senaste jag följt är Orange is the new black, Scream och Wentworth.


Hur lång blev din runda i skogen och varför bytte du bloggportal?
Ser underbart ut i skogen med den gröna mossan i bakgrunden÷)
 

Svar: Det var faktiskt underbart, det var meningen att det skulle vara fem kilometer men det ”gula spåret” ledde till så många håll men enligt våra telefoner blev det tre kilometer ungefär men vi alla var nöjda (mamma, jag och hunden). Kopierar svaret som skrivit samma i de två andra inlägget om varför jag bytte bloggportal: Kände att blogger.com inte längre lever upp till mina krav och därav undersökte jag olika bloggportaler och wordpress verkade ändå som den bästa av mina behov.


 
Men va söt hund, vad är de för ras?
 

Svar: Min älskade lilla Puzzel är en chihuahua men många tror att det är en papillon och med det sagt så är han lite större än en vanlig chihuahua. Han fyller fyra år nu till våren och hans teckning är merle med vita tecken.


 
 
Om du hamnade på en öde ö, vilken person skulle du helst vilja ha sällskap av?
 
 

Svar: Svår fråga men rent spontant så tror jag min mamma då hon har så smarta idéer att lösa saker och ting. För att hamna på en öde ö utan mina djur skulle vara skitjobbigt men jag och min mamma hade nog kunnat ta mig därifrån med våra kreativa idéer så därför väljer jag mamma.

 


8 tankar på “Frågor & Svar”

  1. Läsde igenom alla frågor och svaren var bra genomtänkta. Låte roligt att du har skickat in den novell👍 Tack för att du ville har med mig på en öde ö och jag vet att vi hade lyckas med det vi ville uppnå på något ändå bra sätt. Det här med blocken har jag ingen kommentar om då jag själv ej blockar. Du få fortsätta med frågestunden med jämna mellanrum 🥰

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också