Jag ger den fyra av fem stjärnor!

I 24 dagar har jag sett julkalendern och saknaden den i morse faktiskt. Även om vissa scener kanske var lite barnsliga och så men i helhet tycker jag den var bra. Vad tycker du om årets julkalender? Storm på Lugna gatan. Jag ger den fyra av fem stjärnor!

cropped-blogg.jpg

9 Responses

 1. Åh, jag missade helt julkalendern i år..

  • Miss Philipsen skriver:

   Jag brukar vara dålig på att följa den nu i vuxen ålder men de där cirka tio minutrarna har varit mysiga 🙂

 2. lillank skriver:

  Jag hade tänkt att jag skulle se julkalendern, men missade eller glömde i stort sett varje avsnitt!😆 Jag såg sammanlagt högst tio minuter, så jag kan inte ge någon rättvis bedömning!😄

 3. Jag såg den aldrig i år, har hört att den var bra men blev liksom aldrig av. Får kanske se den nästa år istället 🙂

  • Miss Philipsen skriver:

   Är man inte med från dag ett är det svårt att komma in i det (missade hela förra årets julkalender på det viset). Men det kommer chanser igen 😉

 4. Monica Philipsen skriver:

  Jag tyckte att årets julklander passade alla åldra och det tycker jag är viktigt. Det är ju roligare när olika generationer se och delar samma upplevelse. Då har man ett minne ihop och då är det också så man mins en julklander. Och i framtiden vill nominera som bästa julklander.

  • Miss Philipsen skriver:

   Håller med dig att den ska passa alla åldrar och mycket snö är viktig i julkalendern för mig, för det är en svensk jul 😀

 5. Matilda Berlin skriver:

  Spännande att höra! Jag skulle nog säga typ 3,5 av 5, hahaha! Men jag har suttit bänkad varje morgon, så det måste ju betyda nåt =) Kram <3

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: