Hoppa till verktygsfältet

Jag ger den fyra av fem stjärnor!

I 24 dagar har jag sett julkalendern och saknaden den i morse faktiskt. Även om vissa scener kanske var lite barnsliga och så men i helhet tycker jag den var bra. Vad tycker du om årets julkalender? Storm på Lugna gatan. Jag ger den fyra av fem stjärnor!

cropped-blogg.jpg

9 tankar på “Jag ger den fyra av fem stjärnor!”

  1. Jag hade tänkt att jag skulle se julkalendern, men missade eller glömde i stort sett varje avsnitt!😆 Jag såg sammanlagt högst tio minuter, så jag kan inte ge någon rättvis bedömning!😄

    Svara
  2. Jag tyckte att årets julklander passade alla åldra och det tycker jag är viktigt. Det är ju roligare när olika generationer se och delar samma upplevelse. Då har man ett minne ihop och då är det också så man mins en julklander. Och i framtiden vill nominera som bästa julklander.

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också