Hoppa till verktygsfältet

God Jul mina Bästa Läsare

Idag är det julafton, våran är vit. Vilket förstås betyder två saker, vi har lite snö men det jag tänkte mest på är att vi intar ingen alkohol. Jag hoppas att alla får en fin jul oavsett men ta hand om varandra och mys.

Vi åt julbord cirka halv ett och jag blev hur mätt som helst. Det är ju alltid så gott men mitt första för i år. Det är inte förrän idag jag har kommit in i julstämning men bättre sent än aldrig. Har du lyckats komma in i den?

Firade iallafall julen med bror, hans fru och min mamma. Puzzel och Neko var även med. Mysigt! Och nu kan ni se Puzzels två nya leksaker på bilden längst ner.

Suzanne & Neko

Ni får förlåta mig för denna dåliga kvalité på en del bilder.
Suzanne & Puzzel

Ha en riktigt underbar jul nu!

blogg

6 tankar på “God Jul mina Bästa Läsare”

  1. Så mysigt ni ser ut att ha det!😃 Det är härligt att ha en vit jul både beträffande snön och avsaknad av alkohol!😃 Jag tycker att bilderna är jättefina! Ha en fortsatt härlig julafton!😊🎄🎅🏼🤶🏻❤️

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

%d bloggare gillar detta: