Hoppa till verktygsfältet

Du kan skrämma men inte vinna

Ibland kan man känna sig hotad utan att ha blivit det verbalt. Ibland kan man uppleva saker och ting som ett hot som en vän berättat om att en annan person som sökt en. Ibland räcker det att träffa personen en gång och aldrig mera. Saker och ting kan skrämma en så att man vill bara försvinna som till exempel stänga ner bloggen.

Men så kommer det inte bli. Min rädsla ska inte stänga min blogg, utan bara om jag känner för det men just nu finns det inga tankar på det. Du kanske skrämmer mig men du kan ändå inte vinna.

4 tankar på “Du kan skrämma men inte vinna”

  1. Javisst kan vissa människor vara skrämmande även om inget hot är direkt uttalat. Man uppfattar väl något med det undermedvetna. Det kan vara ansiktsuttryck, kroppsspråk, röst, sätt att uttrycka sig mm som är ett varningstecken. Ingen ska få vinna något på att skrämmas!

    Svara

Lämna ett spår så jag kan finna dig också